ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - MERCEDES BENZ TAXI - ΚΑΛΙΝΤΖΕΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

751
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3061/20-1429596904.jpg
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - MERCEDES BENZ TAXI - ΚΑΛΙΝΤΖΕΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Διεύθυνση: Αθήνα -, Αθήνα 10446, Αττική
Τηλέφωνο: 2102483834
Κινητό: 6987753003
Κατηγορίες:
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΛΙΝΤΖΕΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΔΕΜΑΤΑ - ΠΑΚΕΤΑ

Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε τα δέματα με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να καταναλώσετε καθόλου χρόνο και χωρίς καθυστέρηση ,απλά δώστε μας τα απαραίτητα στοιχεία παραλήπτη - αποστολέα και την ώρα που επιθυμείτε, και θα τα παραλάβουμε ή θα τα παραδώσουμε εμείς όπου εσείς ζητήσετε εντός και εκτός Αθηνών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Μercedes Benz Taxi δίνει σημασία στην επαγγελματική ζωή των πελατών της και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για ελληνικές και μη εταιρίες. Έχετε την δυνατότητα να φτάσετε στον προορισμό σας με άνεση και πολυτέλεια χωρίς να κουραστείτε καθόλου για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Δυνατότητα αναμονής και επιστροφής του πελάτη μας εάν αυτό ζητηθεί. Μεταφορά από και προς την εταιρία σας .Η μεταφορά μπορεί να γίνεται κατόπιν συμφωνίας καθημερινά ή μεμονωμένες ημέρες.

Ειδικές τιμές σε εταιρίες, ομίλους κ.τ.λ.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Χωρίς να ταλαιπωρηθείτε αναζητώντας parking και προς αποφυγή οδήγησης στην κίνηση της Αθήνας αλλά και εκτός αυτής, υπάρχουμε εμείς να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, μεταφέροντας σας στους προορισμούς σας αναμένοντας να αποπερατώσετε τις εργασίες - συναντήσεις σας και βέβαια την επιστροφή σας.

ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ REGENCY CASINO MONT PARNES - ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΓΙΑΤΡΟΙ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - Α.Μ.Ε.Α

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά , αναμονή & επιστροφή σας, σε γιατρούς,νοσοκομεία - Α.Μ.Ε.Ι,με γνώμονα το ανθρώπινο πρόσωπο που χαρακτηρίζει την εταιρία μας.

Ειδικές χρεώσεις σε Α.Μ.Ε.Α.

ΠΑΙΔΙΑ - ΜΑΘΗΤΕΣ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να μεταφέρουμε ότι πολυτιμότερο έχετε με ασφάλεια , από και προς το σχολείο , το φροντιστήριο, τα Party, τις νυχτερινές εξόδους , τις αθλητικές υποχρεώσεις όπως και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα

Συνεργαζόμαστε και μεταφέρουμε μαθητές στη σχολή Μωραΐτη
και στο κολλέγιο Αθηνών.

ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ

Γεγονότα μοναδικά στη ζωή μας που θέλουμε να μείνουν αξέχαστα. Στιγμές χαρούμενες που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο. Η Μercedes Benz Taxi γνωρίζει τη σπουδαιότητα αυτών των γεγονότων και είναι σε θέση να σας παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις για εσάς και τους προσκεκλημένους σας. Καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο ευτυχισμένη μέρα τις ζωής σας εμείς και οι αποκλειστικοί μας συνεργάτες.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας, ακόμα και τις πιο δύσκολες για άλλες εταιρίες.
Ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα ώστε οι αγαπημένοι σας φίλοι να φθάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους με ή χωρίς τον ιδιοκτήτη τους.

ΟΔΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η οδική κρουαζιέρα αποτελεί λύση για τους ταξιδιώτες που κάνουν κρουαζιέρα στη μεσόγειο και κάνουν μια μικρή στάση , για μερικές ώρες στην Ελλάδα.

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ώρες και απολαύστε αξιοθέατα της χώρας προστατευμένοι από τον ήλιο και την ζέστη του , πίνοντας τον καφέ σας. Εσείς απλά αφεθείτε στην μεγαλειότητα της Ελληνικής κληρονομιάς.

Απολαύστε την Ακρόπολη , την Πλάκα , τα Προπύλαια , τις Στήλες του Ολυμπίου Διός , Τον Λυκαβηττό , το Σύνταγμα, το Ζάππειο, την Πλατεία Ομονοίας , τον Βασιλικό κήπο, και πολλά αλλά.

Ενημερώστε μας για την ώρα που θέλετε να διαρκέσει η κρουαζιέρα σας , και ο οδηγός μας θα διαμορφώσει την διαδρομή έτσι ώστε να δείτε όσα περισσότερα αξιοθέατα γίνεται.

Μετά την λήξη του Tour , θα σας επιστρέψουμε στο λιμάνι για την συνέχεια του ταξιδιού σας, γεμάτους αναμνήσεις.

Όσο για την αναγνώριση και την παραλαβή σας ο οδηγός θα περιμένει να αφιχθεί η πτήση σας. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται σε διαρκή ενημέρωση μέσω internet για τις ακριβής ώρες των αφίξεων και τις τυχών καθυστερήσεις που ίσως προκύψουν.

Ο οδηγός σας , θα κρατά μια ταμπέλα με το όνομα σας .Εσείς απλά κατευθύνεστε προς εκείνον.
Για την οδική κρουαζιέρα ενημερώστε μας δύο μέρες νωρίτερα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ. : 2102483834

Publish modules to the "offcanvs" position.