ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ - DynaPack Ltd

726
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/13-1445387375.jpg
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ - DynaPack Ltd
Διεύθυνση: Βελανιδιές, Ασπρόπυργος 193 00, Αττικής
Τηλέφωνο: 2105570433 - 2105570
Φαξ: 2105570680
Email: jhonchrist@dynapack.gr
Κατηγορίες:
ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

DYNAPACK

Η DynaPack Ltd διαγράφει μια αξιοσημείωτη πορεία στην Ελληνική αγορά της παροχής υπηρεσιών ανασυσκευασίας (Packaging) και διαχείρισης αποθεμάτων (Logistics) διεκδικώντας όλο και μεγαλύτερα μερίδια της αγοράς.

Στην αναπτυξιακή της πορεία η εταιρεία έχει ως βασικές της αρχές τη συνέπεια και την αξιοπιστία ενώ παράλληλα υιοθετεί τις πλέον σύγχρονες οργανωτικές μεθόδους και τεχνολογίες σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της που έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την παροχή ευέλικτων και ποιοτικών υπηρεσιών που σε κάθε περίπτωση καλύπτουν τις γενικές και ειδικές απαιτήσεις - ανάγκες των πελατών της.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της κατά τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9002.

Η DynaPack Ltd παρέχει υπηρεσίες σε τρεις (3) βασικούς τομείς δραστηριότητας.

Ο πρώτος τομέας περιλαμβάνει τις υπηρεσίες ανασυσκευασίας . Στον τομέα αυτό οι υπηρεσίες εστιάζονται στην υλοποίηση προωθητικών και άλλων συσκευασιών με πολλαπλές μεθόδους, στην εκτύπωση bar - codes, στις ετικετοκολλήσεις και στις συνθέσεις προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές των πελατών.
Ο δεύτερος τομέας καλύπτει τις κύριες και συνοδευτικές υπηρεσίες διαχείρισης αποθεμάτων . Οι υπηρεσίες αυτές σχετίζονται με τη συγκέντρωση, την αποθήκευση, τη διαχείριση, τη συσκευασία και τη διανομή των αγαθών.
Στον τελευταίο τομέα δραστηριότητας εντάσσονται οι συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting) τόσο για τη συσκευασία και τη διάθεση προϊόντων όσο για τη διαχείριση αποθεμάτων και την οργάνωση αποθηκευτικών χώρων (warehouse management) ή εφοδιαστικής αλυσίδας (supply chain).

Η DynaPack επίσης παρέχει ειδικές συσκευασίες τροφίμων για διανομή φαγητού (delivery).

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.dynapack.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΘΕΣΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ - ΚΑΛΙΒΕΡΔΙ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ.

 

ΔΕΣ-251115
251115-251117

Publish modules to the "offcanvs" position.