ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

527
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1445690896.jpg
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Διεύθυνση: Σοφοκλέους 9, Θεσσαλονίκη 546 33, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 6976702929
Κινητό: 6976702929
Email: nth1gwl@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΑΡΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΗΛΙΑΚΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

Ο Γεωργακάκης Αρσένης στις αρχές του ΄60 ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός υδραυλικού στην Θεσσαλονίκη.Ύστερα από πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο παίρνει την άδεια υδραυλικού και στις αρχές του ΄70 ξεκινάει μια σειρά από συνεργασίες με εργολάβους στην κατασκευή οικοδομών.

Η αγάπη του για το αντικείμενο της δουλειάς του τον καθιστούν έναν από του πιο πετυχημένους και περιζήτητους επαγγελματίες στον χώρο.

Είναι επίσης από τους πρώτους που ξεκίνησαν να δουλεύουν τις υδραυλικές εγκαταστάσεις με θερμοκολλητική σωλήνα πολυπροπυλαινίου στην θεσσαλονίκη.

Από το 1996 ο Γεωργακάκης Λευτέρης & ο Δοντσίδης Αντώνης άρχισαν να εργάζονται κοντά του,παίρνοντας παράλληλα και την άδεια βοηθού υδραυλικού.Μετά από μερικά χρόνια ,<<σπουδών>> κοντά του και έχοντας αποκτήσει εμπειρία και επαγγελματισμό παίρνουν και αυτοί την άδεια του θερμοϋδραυλικού.

Σήμερα μετά από 15 χρόνια διατηρούμε το ίδιο μαγαζί που εδρεύει στην οδό Σοφοκλέους 9 με την επωνυμία "ΑΡΣΕΝΗΣ"

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish modules to the "offcanvs" position.