ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ιδεοΔΟΜΗ

668
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/4-1445129889.jpg
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ιδεοΔΟΜΗ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμφιθέας 82, Παλαιό Φάληρο 175 64, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109889271 - 2109889
Κινητό: 6947822800 - 6947822803
Email: info@ideodomi.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΙΔΕΟΔΟΜΗ

1) ΕΤΑΙΡΙΑ

Ιστορικό

Η εταιρία "ιδεοΔΟΜΗ" δραστηριοποιείται κυρίως στα νότια προάστια αλλά και σε όλη την Αττική. Έχει πραγματοποιήσει έργα σε νησιά και επαρχία. Αναλαμβάνει μελέτες - επιβλέψεις - κατασκευές ιδιωτικών έργων, καθώς επίσης την κατασκευή και πώληση διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες με το σύστημα της αντιπαροχής και σε ιδιόκτητα έργα της εταιρίας, ανακαινίσεις και άλλες υπηρεσίες.

Υπεύθυνος της εταιρίας είναι ο Νικόλαος Δ. Βασιλόπουλος, απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το έτος 1976. Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκίνησε αμέσως ιδρύοντας ατομική επιχείρηση, εκπονώντας μελέτες και κατασκευές υψηλής αρχιτεκτονικής και στατικής ποιότητας.

Σήμερα δραστηριοποιείται στην ατομική- μελετητική εταιρία «Βασιλόπουλος Νίκος- Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.» και στην κατασκευαστική «Νίκος Βασιλόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ιδεοΔΟΜΗ». Συνεργάτες της εταιρίας «ιδεοΔΟΜΗ» είναι Αρχιτέκτονας μηχανικός, μηχανικός Ανακαίνισης & Αποκατάστασης Κτιρίων, σχεδιαστής καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες με εμπειρία όπως Στατικός μηχανικός, Μηχανολόγος μηχανικός, συμβολαιογράφοι και δικηγόροι.

Οι Αρχές μας

Η εταιρία μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες- μηχανικούς και στόχος μας είναι η ποιότητα της μελέτης, η ασφάλεια της κατασκευής, εφαρμόζοντας τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Η ποιότητα του σχεδιασμού και κατά συνέπεια της κατασκευής, αποτελεί τη βάση για ένα σύγχρονο κτίριο με ιδιαίτερη αισθητική και προδιαγραφές, που του προσδίδουν ένα διαχρονικό αποτέλεσμα, προσαρμοζόμενο πάντα στις ανάγκες του ανθρώπου, αλλά και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε στον πελάτη μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ένα «όνειρο ζωής», αποκτώντας έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, ασφαλή, άνετο και λειτουργικό. Μέλημά μας είναι να

· Λειτουργούμε σαν ομάδα,

· Έχουμε σα γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα,

· Σεβόμαστε τις επιθυμίες και επιδιώκουμε την ικανοποίηση του πελάτη,

· Ακολουθούμε τις νέες τάσεις και τεχνολογίες των υλικών,

· Διατηρούμε συνεργασία με έμπειρα και έμπιστα συνεργεία

2) ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες μονοκατοικιών, πολυκατοικιών, επαγγελματικών κτιρίων και συγκροτημάτων:

1) Μελέτες

Αρχιτεκτονικές

Στατικές

Ηλεκτρομηχανολογικές

Ενεργειακές

Τοπογραφικές

Αρχιτεκτονικής τοπίου

Διακόσμησης

Οικονομοτεχνικές

2) Κατασκευές- Ενισχύσεις

3) Επιβλέψεις

4) Ανακαινίσεις

5) Αποτυπώσεις

6) Οικοδομικές Άδειες

7) Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης

8) Ρύθμιση Αυθαιρέτων βάσει Ν.4014/2011

9) Βεβαιώσεις Μηχανικού

10) Διακοσμήσεις- διαρρυθμίσεις εσωτερικών- εξωτερικών χώρων

11) Πωλήσεις

12) Παροχή τεχνικών συμβουλών

13) Σύνταξη πίνακα χιλιοστών

14) Άδειες λειτουργίας

15) Αρχιτεκτονική Τοπίου

16) Φωτορεαλισμός

17) Μακέτα

3) ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Η τακτική της εταιρίας μας βασίζεται στις καλές σχέσεις. Ο πελάτης αντιμετωπίζεται σαν «φίλος». Γινόμαστε αναλυτικοί στον τρόπο δουλειάς μας, στις προσφορές μας και κυρίως συνεργαζόμαστε με συνεργεία που εμπιστευόμαστε και διατηρούμε χρόνια συνεργασία, αλλά ταυτόχρονα είμαστε ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες. Η πολύχρονη εμπειρία, μάς δίνει το πλεονέκτημα να συνεργαζόμαστε με επώνυμους προμηθευτές και συνεργεία τα οποία έχουν αποδείξει την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση.

Για να γίνει σωστός σχεδιασμός, συζητάμε με τον πελάτη ή μπαίνουμε στη θέση του μελλοντικού αγοραστή και μαθαίνουμε τον τρόπο ζωής του, ώστε να του παρέχουμε τα βέλτιστα. Κάθε πελάτης έχει διαφορετικές απαιτήσεις τις οποίες εφαρμόζουμε στο σπίτι του σεβόμενοι τις επιθυμίες του.

Πρώτο βήμα είναι η επίσκεψή μας στο οικόπεδο, όπου κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις, ελέγχουμε τον προσανατολισμό, τη θέα, τα όμορα κτίρια, τις κλίσεις του εδάφους και ό,τι άλλο είναι χρήσιμο για την αρχιτεκτονική μας μελέτη. Τα πρώτα σχέδια (προσχέδια) παρουσιάζονται στον πελάτη και με τη δική του σύμφωνη γνώμη προχωράμε ή κάνουμε αλλαγές μέχρι να καταλήξουμε στα τελικά σχέδια.

Αρχές Σχεδιασμού

Το δεύτερο βήμα είναι η εκπόνηση της μελέτης και οι σχετικές διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής αδείας από την αρμόδια Πολεοδομία.

Σε κάθε περίπτωση καθορίζουμε τις βασικές αρχές σχεδιασμού με βάση τα παρακάτω στοιχεία:

• τη χρήση του κτιρίου σε συνάρτηση με τις ανάγκες του χρήστη

• τη θέση του οικοπέδου

• την οικονομοτεχνική μελέτη αναλόγως των απαιτήσεων

• το σεβασμό στο περιβάλλον

• το βιοκλιματικό και ενεργειακό σχεδιασμό

• την εναρμόνιση και την ένταξη στο εκάστοτε περιβάλλον

• ογκοπλαστική σχεδιαστική προσέγγιση

• ασφάλεια- ποιότητα- λειτουργικότητα

• διαχρονικός σχεδιασμός

Το σημαντικότερο σε μία κατασκευή, είναι η στατική της επάρκεια, την οποία μελετούμε πολύ προσεχτικά, με αυξημένο αντισεισμικό συντελεστή. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη επίβλεψη της κατασκευής σε όλα της τα στάδια, με καθημερινή παρακολούθηση και την επαφή με τα άρτια καταρτισμένα τεχνικά συνεργεία μας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή από το στάδιο των εκσκαφών μέχρι την αποπεράτωση και την παράδοση με το κλειδί.

Για την καλύτερη παρουσίαση του κτιρίου, το απεικονίζουμε σε τρισδιάστατη μορφή με ειδικά προγράμματα, ώστε να είναι πιο κατανοητό στον πελάτη. Μέσω αυτού του συστήματος δοκιμάζονται υλικά, χρώματα και λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το κτίριο.

ð Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας δώσουμε οποιαδήποτε τεχνική συμβουλή ή να σας ενημερώσουμε για τη ρύθμιση του αυθαιρέτου σας.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website :

Publish modules to the "offcanvs" position.