ΠΑΙΔΟΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Αξιώσεις

1877
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/496_img-1415962516.jpg
ΠΑΙΔΟΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63, Αθήνα 115 21, Αττική
Τηλέφωνο: 2130051684
Φαξ: 2118007798
Κινητό: 6944333431
Email: dmaritsi@med.uoa.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΜΑΡΙΤΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΙΔΟΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

 

Δέσποινα Μαρίτση είναι παιδίατρος με πιστοποιημένη εξειδίκευση στην Παιδορευματολογία, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2002). Εξελέγη τακτικό μέλος του βασιλικού κολλεγίου των παιδιάτρων του Ηνωμένου Βασιλείου το 2004. Έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Παιδική Κλινική Διατροφή από το Πανεπιστήμιο του Bath, Ηνωμένο Βασίλειο, το 2005 και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στην Παιδιατρική το 2008.

 

Εκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στην Παιδιατρική και τη Νεογνολογία για πέντε έτη και εν συνεχεία εξειδικεύτηκε στην Ρευματολογία Παίδων στο νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital NHS Trust and Institute of Child Health, University College of London, για συνολικά δύο έτη.

Κατέχει άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος της σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο και γνωρίζει άριστα δύο ξένες γλώσσες (αγγλική και γαλλική).


Είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών. Ενδεικτικά αναφέρονται: British Medical Association, British Society of Rheumatology, European Society of Pediatric Rheumatology, British Society of Paediatric and Adolescent Rheumatology, European Society of Pediatric Research, Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία.

 

Έχει σημαντικό κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο με συμμετοχή σε αρκετές ξενόγλωσσες και ελληνικές δημοσιεύσεις και 32 ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Τέλος, έχει συγγράψει κεφάλαια σε ιατρικά βιβλία.


Στα πλαίσια της εκπαίδευσης και της μετεκπαίδευσης της έχει διδάξει προπτυχιακούς φοιτητές των ιατρικών σχολών University College London (UCL) και Imperial College London καθώς και εκπαιδευόμενες μαίες της σχολής Florence Nightingale School of Midwifery (King's College, University of London). Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια της μετεκπαίδευσης της έως και σήμερα, κατέχει ενεργό ρόλο στην προετοιμασία των ειδικευομένων ιατρών για τις εξετάσεις της κτήσης του τίτλου της Ειδικότητας της Παιδιατρικής.

 

Τον Απρίλιο του 2014 ανακηρύχθηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σήμερα εργάζεται ως επιστημονική συνεργάτιδα της Β' Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάζεται με την ιδιότητα του επιστημονικού συμβούλου σε θέματα Αυτοάνοσων Νοσημάτων και Κλινικής Ανοσολογίας με σημαντικό αριθμό Ιδιωτικών Παιδιατρικών Κλινικών της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ παράλληλα διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο.

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : http://www.paidoreumatologos.gr

 

ΠΑΙΔΟΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 2130051684, 6944333431

 

ΣΟΥ-ΑΝ030918
030918-030919

Publish modules to the "offcanvs" position.