Ο ΓΙΓΑΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙ

924
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/40-1434822227.jpg
Ο ΓΙΓΑΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙ
Διεύθυνση: Δόμπολη 23, Θεσσαλονίκη 544 54, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310907165 - 2310910
Κινητό: 6932292135
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΙΓΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΔΑΤΩΝ & ΛΥΜΑΤΩΝ

 

Στις αποφράξεις αποχετεύσεων - εκκενώσεις βόθρων, Ο Γίγας το γραφείο του κ. Γουγουτσά Γεώργιου, με έδρα την περιοχή Τούμπα-Θεσσαλονίκη, αποτελεί την εγγύηση που αναζητάτε για μια σίγουρη λύση στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Έχοντας πίσω μας μια πορεία 50 σχεδόν χρόνων στις αποφράξεις αποχετεύσεων, καθώς δραστηριοποιούμαστε στον χώρο με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπιστία από το 1969, διαθέτουμε εμπειρία που είναι βασικό συστατικό για να ένα εγγυημένο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Οι συνεργάτες μας, εκτός από την πλούσια πείρα σε μεγάλο αριθμό σχετικών περιστατικών, έχουν και την εξειδικευμένη εκπαίδευση για να φέρουν σε πέρας, άμεσα και με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο, οποιαδήποτε σχετική εργασία τους ανατεθεί.

Εκτός από τα σύγχρονα οχήματα, το γραφείο αποφράξεων αποχετεύσεων - Εκκενώσεις βόθρων, Ο Γίγας «Γουγουτσάς Γεώργιος», με έδρα του την περιοχή Τούμπα-Θεσσαλονίκη, έχει στη διάθεση του και τεχνολογικό εξοπλισμό, που αποτελεί το βασικό «εργαλείο» των συνεργατών μας, προκειμένου να επέμβουν με επιτυχία είτε στην οικία είτε στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς εξυπηρετούμε μεταξύ άλλων ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, σχολεία, εμπορικά καταστήματα κ.ά.

Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας για να βρείτε κι εσείς την μόνιμη και οριστική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά στην αποχέτευσή σας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων - εκκενώσεις βόθρων είναι το βασικό αντικείμενο του γραφείου Ο Γίγας «Γουγουτσάς Γεώργιος», με έδρα του την περιοχή Τούμπα-Θεσσαλονίκη.

Χάρη στην πεντηκονταετή μας εμπειρία και την άρτια εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που παρέχουμε συνολικά είναι οι εξής:

Αποφράξεις – Καθαρισμοί
Συντηρήσεις
Μεταφορά υδάτων & λυμάτων
Εκκενώσεις βόθρων

Εμπιστευτείτε μας, λοιπόν, σήμερα κιόλας και σας εγγυόμαστε ότι θα προστεθείτε κι εσείς στην μακρά λίστα των απόλυτα ικανοποιημένων πελατών μας.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

Δόμπολη Ιωάννη 23, 544 54 Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2310907165

ΚΙΝ. 6932292135

 

 

ΔΕΣ-290517
290517-290519

Publish modules to the "offcanvs" position.