ΟΥΡΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ - ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΘΗΝΑ - ΛΙΤ

2460
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/LITOS-1427442468.jpg
ΟΥΡΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ  - ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΘΗΝΑ - ΛΙΤ
Διεύθυνση: Παύλου Νιρβάνα 14, Νέο Ψυχικό 154 51, Αττική
Τηλέφωνο: 2106711643
Κινητό: 6944152652
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΛΙΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΟΥΡΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

 

Ο Δρ Μιχάλης Λιτός είναι Μαιευτήρας Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική και την Ουρογυναικολογία. Είναι πιστοποιημένος στην μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία και στην κολποσκόπηση, έχει μετεκπαιδευτεί στην ανθρώπινη αναπαραγωγή και έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στην φυσιολογία και την παθολογία της κύησης. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με υποτροφία. Συνέχισε την ειδίκευση και εξειδίκευσή του στην Αγγλία, εργαζόμενος επί επτά έτη σε γενικά και πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Λονδίνου, στα πλαίσια επίσημου εκπαιδευτικού προγράμματος της πρυτανείας. Μετά από επιτυχία στις σχετικές εξετάσεις έγινε μέλος του Βρετανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων Αγγλίας. Έχει εργασθεί ως επιμελητής σε νοσοκομεία της Αγγλίας και της Ελλάδας, και ως Λέκτορας (πδ407) της Γ΄ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αττικό Νοσοκομείο). Εργάζεται στο Λαπαροσκοπικό τμήμα του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ και συνεργάζεται με πολλά ιδιωτικά νοσοκομεία και μαιευτήρια.

Στο ιδιωτικό του ιατρείο που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό (Παύλου Νιρβάνα 14 και Κηφισίας) δέχεται όλο το φάσμα των Μαιευτικών, Γυναικολογικών και Ουρογυναικολογικών περιστατικών. Διαθέτει άρτιο εξοπλισμό ώστε η κλινική, υπερηχογραφική και κολποσκοπική διερεύνηση πραγματοποιούνται επί τόπου, όπως και οι μικρές επεμβατικές πράξεις. Οι χειρουργικές επεμβάσεις, οι τοκετοί και οι εξειδικευμένες θεραπείες πραγματοποιούνται στα θεραπευτικά κέντρα με τα οποία συνεργάζεται ο ιατρός. Όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα και πάντα με λεπτομερή ενημέρωση της γυναίκας.

 

website : www.litos-gynaikologos.gr

 

ΟΥΡΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ  ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΟΥΡΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ  - ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 21067116443, 6944152652

 

ΣΟΥ-ΑΝ110515
110515-110518

Publish modules to the "offcanvs" position.