ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΙΣΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αξιώσεις

2602
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/444_img-1413455041.jpg
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΙΣΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Διεύθυνση: Κεντρική Λαχαναγορά, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 18233, Αττική
Τηλέφωνο: 2104814894
Κινητό: 6939566979
Email: info@issarisfruits.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΙΣΣΑΡΗΣ FRUITS
ΩΠΟΡΟΠΩΛΕΙΟ

Η εταιρία «ΙΣΣΑΡΗΣ FRUITS » ιδρύθηκε το 2005 από τον κ. Ίσσαρη Αθανάσιο και τον υιό του κ. Ίσσαρη Γεώργιο. Ξεκίνησε αρχικά σαν μια εταιρία Ε.Ε. και στο πέρασμα των χρονών αναπτύχτηκε σε Α.Ε. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν 2 γενιές δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα με γνώμονα τη ποιότητα και την απόλυτη εξυπηρέτηση. Το πελατολόγιο της είναι κυρίως χονδρικής πώλησης όπως (super markets, παραδοσιακά οπωροπωλεία, Λαϊκές αγορές, εστιατόρια, ξενοδοχεία ).

Η έδρα της εταιρίας και το κέντρο διανομής της βρίσκονται στη κεντρική αγορά Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατάστημα Δ 37. Η εταιρεία διατηρεί και υποκατάστημα στο ίδιο χώρο της κεντρική αγορά Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στα καταστήματα Ε 5 –56, Δ 55. Εκεί συμπεριλαμβάνονται αποθηκευτικοί χώροι και ψυγεία για τη συντήρηση εμπορευμάτων ώστε να επιτυγχάνεται η φρεσκάδα τους.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά που συλλέγονται καθημερινά απ’ όλη την ελληνική επικράτεια καθώς και από εισαγωγές που κάνει από Κύπρο, Ολλανδία και Ιταλία.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται χωρίζονται σε 4 κατηγορίες σε λαχανικά, μυρωδικά, χορταρικά και σε φρούτα.

Λαχανικά: λάχανο(άσπρο και κόκκινο), καρότο, μπρόκολο, κουνουπίδι, φασολάκια (μπαρμπούνια, τσαουλιά, χάντρες, αμπελοφάσουλα ), κουκιά, μπάμιες, αρακά, μελιτζάνες (φλάσκες και τσακώνικες) , αγγούρια, αγγουράκια Κνωσού, πιπεριές (Φλωρίνης, κέρατο, πράσινες, κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί, καυτερές και mix), κολοκύθια, κολοκυθάκια στρογγυλά, ραπανάκια, ντομάτες, ντοματιά, βολβοί, σπαράγγια, σαλάτα γαλλική, σαλάτα Λόλα, αγκινάρες, σκόρδο, ρέβα και μανιτάρια (λευκά τυποποιημένα, Πλευρώτους, Πορτομπέλο) .

Φρούτα: φράουλες, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, πεπόνια (αργίτικα, απλά, Θράκης), καρπούζια και σταφύλια (Αττικής, περλέ, σουλτανίνα, Rally).

Χορταρικά: ραδίκια, ιταλικά, σπαρτά, αγρία βουνό, αντίδια, ήμερα, σπανάκι, παζάρια, ρόκα, καυκαλήθρα, μυρώνια, σταμναγκάθια, ζοχοί, σέσκουλα και βλίτα.

Μυρωδικά: δυόσμο, σέλινο, βασιλικό, μαϊντανό, άνηθο, φρέσκο κρεμμυδάκι, μάραθο, αλμυρά, σελινόριζα και σέλερι.

Όλα τα προϊόντα διατίθενται ανάλογος την εποχή.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η τροφοδοσία σε όλα τα είδη που αφορούν το αντικείμενό μας. Διαθέτοντας δυναμικό 20 ατόμων, ώστε οι παραγγελίες εκτελούνται το συντομότερο δυνατό με χαρακτηριστικό τις άριστες ποιότητες.

Η εταιρία για τη συλλογή των εμπορευμάτων από τους παραγωγούς, τη πώληση και τη διανομή στους πελάτες της , διαθέτει 3 φορτηγά και 1 ψυγείο τελευταίας τεχνολογίας

Παράλληλα οι δραστηριότητες της αυξάνουν συνεχώς την εξαγωγική της δραστηριότητα κυρίως προς την Βουλγαρία , την Αλβανία και την Κύπρο . Στόχος της είναι να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες με μακροχρόνιες συνεργασίες.

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website : www.issarisfruits.com

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΡΕΝΤΗΣ, Δ 37

 

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗ 

ΤΗΛ. : 2104814894, 6939566979, 69323228388

 

ΣΟΥ-ΑΝ050716
050716-050717

 

Publish modules to the "offcanvs" position.