• ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΠΡΟΚΑΤ
  • ΞΥΛΙΝΕΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ECONORD

ΞΥΛΙΝΕΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ECONORD

1147
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6414/4-1466700196.jpg
ΞΥΛΙΝΕΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ECONORD
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 19, Αθήνα 117 43, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109244368
Φαξ: 2109210392
Email: info@econord.co.gr
Κατηγορίες:
ΠΡΟΚΑΤ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ECONORD
ΞΥΛΙΝΕΣ ΦΙΛΑΝΔΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η ECONORD Consulting δραστηριοποιείται από το 2000, στο χώρο της προστασίας του περιβάλλοντος. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα συστήματα και στον εξοπλισμό για τη διαχείριση του περιβάλλοντος, αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά συστήματα και προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον.

Η εταιρεία μας, αντιπροσωπεύει καινοτόμα συστήματα και εξοπλισμό γνωστών Φινλανδικών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας για τη διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της εταιρείας μας αποτελούνται από Έλληνες και Φινλανδούς ειδικούς, οι οποίοι διαθέτουν τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης των στερεών και ειδικών υγρών αποβλήτων.

Η ECONORD Consulting έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα και στο χώρο της ξύλινης κατοικίας από ολόκληρους κορμούς, δίνοντας οικολογικές λύσεις.
Είναι γνωστό ότι, τα ξύλινα Φινλανδικά σπίτια από ολόκληρους κορμούς δένδρων φημίζονται για την ποιότητα τους, την επεξεργασία, τη τέλεια εφαρμογή και τη φινέτσα τους.
Οι φινλανδικές κατοικίες θεωρούνται οι καλύτερες σε όλο τον κόσμο κυρίως λόγω της ποιότητας και καταλληλότητας του ξύλου και αυτό επειδή τα δέντρα εκεί αναπτύσσονται πολύ αργά εξαιτίας των ειδικών καιρικών συνθηκών.
Το ξύλο αποκτά τέτοιες ιδιότητες που δεν υπάρχουν σε δέντρα που αναπτύσσονται πιο νότια.

Οι ξύλινες κατοικίες είναι οικολογικές και βιοκλιματικές από τη φύση του. Προσαρμόζοντας αυτόνομο ενεργειακό σύστημα μόνο, χωρίς καμία προσθήκη ή μετατροπή, έχετε την απόλυτη βιοκλιματική κατοικία.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει ένα από τα καλύτερα εργοστάσια της Φινλανδίας.
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί και την δική σας κατοικία μόνιμη ή εξοχική και προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 19, Αθήνα, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2109244368

 

ΣΟΥ
230616-230816

Publish modules to the "offcanvs" position.