ΞΕΝΩΝΕΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΝ

747
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6773/120-1550758698.jpg
ΞΕΝΩΝΕΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΝ
Διεύθυνση: ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ 22007, ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2795031777
Κινητό: 6936614814
Email: lenamitropoulou@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΝ
ΞΕΝΩΝΑΣ- ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Έξω από την Τρίπολη στην περιοχή της Δημητσάνα βρίσκεται ο ξενώνας μας όπου θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε σε έναν χώρο που δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη έμπνευση και περίσσιο μεράκι.

Ο ξενώνας μας είναι αναπαλαίωση και ανακατασκευή ενός κλασσικού παραδοσιακού αρχοντικού στο οποίο σημαντικά πρόσωπα της Δημητσάνας και γενικότερα του τόπου έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί.

Έπειτα από την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, διαμορφώθηκαν 4 ευρύχωρα δωμάτια και μια σουίτα, με βασικό στοιχείο στη διακόσμησή τους την πέτρα και το ξύλο. Οι ιδιοκτήτες σεβάστηκαν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διατήρησαν τη ρουστικ αισθητική συνθέτοντας μια ιδιαίτερα «cosy» ατμόσφαιρα στο χώρο.

Η εξωτερική όψη του κτιρίου, που είναι όλη χτισμένη με πέτρα, θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα προδιαθέτοντας θετικά για τη συνολική εικόνα του ξενοδοχείου. Ξεκινήστε τη μέρα σας από την αίθουσα πρωϊνού όπου σερβίρονται ως αργά παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής (μέλι, καρύδι, γιαούρτι, γλυκά κουταλιού, τυρί κτλ) και σπιτικό κέικ.

Τα δωμάτια:

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν: - Παλιά σιδερένια κρεβάτια - Πολυτελή κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη - Φροντίδες δωματίου (παντοφλίτσες, μπουρνούζια, σαπουνάκια κ.ά.) - Τηλεόραση LCD Dvd Player - Ψυγειάκι - Αυτόνομη Θέρμανση - Ασύρματο δωρεάν Ίντερνετ (Wi-Fi).

Η Σουίτα:

Η Σουΐτα του ξενοδοχείου αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται η είσοδος. Στο μεσαίο επίπεδο υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο σαλονάκι που δίνει την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες ώρες χωρίς να βγείτε από το ξενοδοχείο.

Επιπλέον υπάρχει δίκλινο κρεβάτι. Στο τρίτο επίπεδο είναι η κρεβατοκάμαρα με το θολωτό ταβάνι και την ιδιαίτερη διακόσμηση στον τοίχο.Η Σουΐτα διαθέτει όλες τις ανέσεις των δωματίων και υδρομασάζ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ. ΤΚ. 22007

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2795031777
ΚΙΝ. 6936614814
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΦΩΤ-080419
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.