ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΑΡΓΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

878
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6494/1-1480576364.jpg
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΑΡΓΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Διεύθυνση: Μπακάλμπαση 29, Θεσσαλονίκη 546 55, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310425439
Κινητό: 6972294298
Email: kyriakos.garganis@gmail.com
Κατηγορίες:
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΓΑΡΓΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ MD, PhD,

Νευρολόγος-Επιληπτολόγος.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας (ΠΕΣΕ), σε τρείς θητείες: 1) 2005-2007: Αντιπρόεδρος Δ.Σ., 2) 2007-2009: Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. και 3) 2010- : Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

- Εκπαιδευτής (Tutor) στο εξ' αποστάσεως Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ιατρών Νευρολόγων, VIREPA, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιληψίας.

- Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιληψίας (EUREPA).

- Μέλος του Πανελληνίου Επιστημονικού Συλλόγου Κατά της Επιληψίας (ΠΕΣΕ).

- Μέλος της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας (ΕΝΕ).

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ

Το κέντρο επιληψίας Θεσσαλονίκης ανήκει στα τεταρτοβάθμια εξειδικευμένα κέντρα του συστήματος υγείας. Το κέντρο υποστηρίζεται από το Νευρολογικό, το Νευροχειρουργικό και το Ακτινολογικό τμήμα της κλινικής Άγ. Λουκάς στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Στο κέντρο επιληψίας χρησιμοποιείται τεχνολογία αιχμής στους τομείς της διάγνωσης, φαρμακευτικής αγωγής και χειρουργικής αντιμετώπισης προκειμένου να επιτευχθεί ο βέλτιστος έλεγχος των επιληπτικών κρίσεων των ασθενών και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής παιδιών και ενηλίκων που υποφέρουν από την επιληψία.
Η επιστημονικά και κλινικά πολύπλευρη προσέγγιση του προγράμματος επιληψίας εξασφαλίζει οτι ο ασθενής επωφελείται τα μέγιστα από σύγχρονες ιατρικές γνώσεις και διεθνώς εγκεκριμένες διαδικασίες στον τομέα της αντιμετώπισης της επιληψίας.

Το πρόγραμμα αντιμετώπισης επιληψίας περιλαμβάνει:

  • Σύγχρονη μονάδα 24ωρης βιντεο-ηλεκτροεγκεφαλογραφίας (video-EEG).
  • Εξειδικευμένες τεχνικές νευροαπεικόνισης, οι οποίες περιλαμβάνουν υψηλής ανάλυσης δομική μαγνητική τομογραφία (MRI), λειτουργική μαγνητική τομογραφία (fMRI), δεματιογραφία (DTI), και συνδυασμένη ηλεκτροεγκεφαλογραφία με λειτουργική μαγννητική τομογραφία (EEG-fMRI).
  • Νευροψυχολογικό έλεγχο για την προεγχειρητική εκτίμηση των ανώτερων γνωσιακών ικανοτήτων των ασθενών.
  • Νευροχειρουργική ομάδα με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες τεχνικές στην χειρουργική της επιληψίας.
  • Δυνατότητες διεξαγωγής χρόνιων και οξέων διεγχειρητικών ηλεκτροφλοιογραφημάτων (ECoG), καθώς και ηλεκτρικού φλοιικού ερεθισμού (CES), για τον λεπτομερέστερο εντοπισμό της επιληπτογόνου ζώνης και των πέρι αυτήν περιοχών με ευαίσθητες λειτουργίες.
  • Χειρουργικό σχεδιασμό με νευροπλοήγηση (Neuronavigation) βάσει δομικών αλλά και λειτουργικών απεικονιστικών δεδομένων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μπακάλμπαση 29, Θεσσαλονίκη, 54655, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2310425439, 2310380065

ΚΙΝ.  6972294298

Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛ-211116
211116-211118

Publish modules to the "offcanvs" position.