ΜΟΡΙΑΚΟ ΜΠΑΡ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΓΚΑΖΙ - MOMIX

715
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/33-1437729655.jpg
ΜΟΡΙΑΚΟ ΜΠΑΡ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΓΚΑΖΙ - MOMIX
Διεύθυνση: Κελεού 1, Κεραμεικός 104 35, Αττική
Τηλέφωνο: 6974350179
Κινητό: 6974350179
Email: info@momix.gr
Κατηγορίες:
BAR - CLUB
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

MOMIX

ΜΟΡΙΑΚΟ ΜΠΑΡ

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Το Νοέμβριο του 2012 ξεκίνησε η πορεία του πρώτου μοριακού μπαρ στην Ελλάδα.Οι όροι MolecularMixology συνθέτουν το ΜoMix και το ταξίδι ξεκινά στην Αθήνα, στον Κεραμεικό .Καθημερινά απο τις 20.00 η ομάδα του Momix σας υποδέχεται με σκοπό να σας "ιντριγκάρει" εφαρμόζοντας τη μοριακή επιστήμη στο bartending, σε ενα χώρο σχεδιασμένο με βιομηχανικό ύφος, ιδιαίτερο φωτισμό, grafficart πλαισιωμένο απο funk, jazz, soul, electronica μουσικές. Απο την Άνοιξη του 2013 η αυλή του MoMix ανοίγει και αποτελεί μια όαση για το κέντρο της Αθήνας. Εντυπωσιακά graffiti, κερκίδα με άνετα μαξιλάρια. Το όνειρο δεν σταματά εδώ!

Η ιδέα MoMix είναι άρηκτα συνδεδεμένη με την γνώση και την επιστήμη. Πώς το καταφέρνουμε αυτο; Μελετάμε την ύλη με σκοπό την μορφοποίηση της και την ανάδειξη των γεύσεων και των αρωμάτων της. Με την παρουσία μας στα :Χημικό Πανεπιστήμιο Αθηνων, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο AthensScienceFestival καταφέραμε να το αποδείξουμε!

Η αγάπη μας για την επιστημή δεν σταματάει εδώ!!! Δημιουργήσαμε ένα χώρο, ενα εργαστήριο, το MoMixLab, με όλο τον απαραίτητο εργαστηριακο εξοπλίσμο ετσι ώστε να μπορούμε να πειραματιζόμαστε ακόμη περισσότερο και να δημιουργούμε με καινοτόμες και πρωτότυπες τεχνικές!

Η γνώση και η δημιουργηκότητα δεν περιορίζεται μονο στη δημιουργία των cocktail αλλα εφαρμόζεται σε όλη την ίδεα! Δημιουργήσαμε μια εφαρμογή με σκοπό την καινοτομία, την πρόοδο και την ακόμα πιο άμεση επαφή με τον πελάτη. 'Ετσι, μπορεί κανείς να ενημερωθεί μέσω video και φωτογραφιών για τα cocktails και τις δράσεις του MoMix, να επικοινωνήσει με τους χώρους, να δει χάρτες και να μοιραστεί την εμπειρία του στα socialmedia. Στην επιλογή Mixology, επιλέγουμε σε βήματα το location που βρίσκεται το MoMix στο οποίο βρισκόμαστε, κάποια γευστικά χαρακτηριστικά όπως βάση, γεύση και υφή, ανακινούμε το κινητό μας σαν shaker και εμφανίζεται το MoMIxcocktail που μας ταιριάζει ! Τότε μπορούμε να διαβάσουμε την περιγραφή και να κοινοποιήσουμε την εικόνα σε facebook και twitter.

 

ΜΟΡΙΑΚΑ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 6974350179

 

ΣΟΥ-270715
270715-270816

Publish modules to the "offcanvs" position.