• ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ
  • ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΥΤΗΡΙΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΕΛΛΕΣ ΕΠΕ - Χ. ΤΣΑΒΟΣ - Κ. ΖΕΡΒ

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΥΤΗΡΙΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΕΛΛΕΣ ΕΠΕ - Χ. ΤΣΑΒΟΣ - Κ. ΖΕΡΒ

694
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/20-1441799862.jpg
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΧΥΤΗΡΙΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΕΛΛΕΣ  ΕΠΕ -  Χ. ΤΣΑΒΟΣ - Κ. ΖΕΡΒ
Διεύθυνση: Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, Πέραμα 188 63, Αττική
Τηλέφωνο: 2104121450 - 2104015
Email: info@propeles.gr
Κατηγορίες:
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΕΛΛΕΣ ΕΠΕ
Χ. ΤΣΑΒΟΣ - Κ. ΖΕΡΒΑΚΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ - ΧΥΤΗΡΙΟ
Πάνω από 30 χρόνια πείρας.

Η εταιρεία πρωτοϊδρύθηκε το 1981 με την επωνυμία Χ.Τσάβος - Κ.Ζερβάκης και εξειδικεύτηκε στη μελέτη, κατασκευή και επισκευή αξονικών συστημάτων, ελίκων πλοίων και σκαφών αναψυχής από τους μηχανουργούς Χρήστο Τσάβο και Κώστα Ζερβάκη.

Το 2004 μεταφέρθηκε στο Β.Ι.Π.Α. Σχιστού σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1200 τ.μ. με την επωνυμία "Ελληνικές Προπέλες Ε.Π.Ε.".

Η νέα εταιρεία είναι κάθετη μονάδα κατασκευής αξονικών συστημάτων και ελίκων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 από την BUREAU VERITAS.

Από την μελέτη μέχρι την κατασκευή.

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από:

Χυτήριο 400τ.μ. με δυνατότητα κατασκευής ελίκων από 4kg έως 1100 kg με διάμετρο από 300mm έως 2000mm Μαγκανιούχου και Νικελιούχου Ορειχάλκου.

Μηχανουργείο 400τμ εξοπλισμένο με πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα, κέντρο κατεργασίας και τόρνους CNC 4 και 5 αξόνων, με δυνατότητα κατασκευής αξονικών συστημάτων μήκους έως 9 μέτρων.

Μονάδα ποιοτικού ελέγχου αντοχής υλικών με μηχανήματα εφελκυσμού και φασματογράφο του γερμανικού οίκου Spectro, έχοντας έτσι την δυνατότητα ελέγχου της μηχανικής και χημικής ανάλυσης των μετάλλων, τόσο του χυτηρίου όσο και του μηχανουργείου σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Γραφεία για την μελέτη και τον σχεδιασμό ελίκων με τα πρόγραμματα Siemens NX8 & Unigrafics 5 Axis.

Κατασκευαστικό και επισκευαστικό τμήμα ελίκων 400 τμ. με: πενταξονικό κέντρο κατεργασίας ελίκων CNCτου Ιαπωνικού οίκου Mori Seiki, συστήματα μέτρησης και μετατροπής βήματος του Γερμανικού οίκου Heidenhain και ηλεκτρονική δυναμική ζυγοστάθμιση ελίκων του Γερμανικού οίκου CENK.

Εμπορικό τμήμα με υδρολιπαινόμενα κουζινέτα Caravel και άξονες στρέψεως Aquamet 17 και Temet 25 με διάμετρο από 25.4mm έως 150mm.

Συνεχίζοντας την παράδοση.

Η εταιρεία μετά από 30 χρόνια λειτουργίας παραμένει οικογενειακή έχοντας στο τιμόνι τα μέλη που την ίδρυσαν, τα οποία διαδέχονται τα παιδιά τους Επαμεινώνδας Τσαβος (ναυπηγός), Γιώργος και Ιωάννης Ζερβακης (μηχανολόγοι).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΛΕΩΦ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΒΙΠΑ ΣΧΙΣΤΟΥ. 3ος ΔΡΟΜΟΣ Τ6 604

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.propeles.gr

 

Publish modules to the "offcanvs" position.