ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΗΣ - ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΠΡΟΕΝΤΑΣΗΣ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΗΣ - ΠΡΟΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΣΚ Αξιώσεις

730
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6280_img-1414851975.jpg
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΗΣ - ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΠΡΟΕΝΤΑΣΗΣ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΗΣ - ΠΡΟΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΣΚ
Διεύθυνση: Σκύδρα -, Σκύδρα 58500, Πέλλας
Τηλέφωνο: 2381071100
Φαξ: -
Κινητό: 6977772274
Email: info@verdimetal.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

VERDIMETAL
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΠΑΣΣΑΛΟΙ ΠΡΟΕΝΤΑΣΗΣ

H VERDIMETAL ιδρύθηκε το 1994 από τον Δημήτριο Χ. Βερδικοπλή με έδρα την Πετριά Σκύδρας του νομού Πέλλας με αντικείμενο εργασιών τις μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της μεγάλης παράδοσης της περιοχής σε καλλιέργειες οπωρώνων, καθώς επίσης και η άμεση ανάγκη για την προστασία των οπωρώνων από δυσμενή καιρικά φαινόμενα οδήγησε την εταιρία να επενδύσει νέα κεφάλαια για να την απόκτηση νέων καινοτόμων συστημάτων προστασίας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται εντατικά στην παράγωγη προεντεταμένων πασσάλων (prestressing poles) και όλων των εξαρτημάτων που συνοδεύουν ένα πλήρες σύστημα προστασίας οπωρώνων.

Σήμερα η εταιρία παρέχει στους πελάτες της πλήρη σειρά πιστοποιημένων προϊόντων καθώς επίσης και τεχνική υποστήριξη για την υποστύλωση των οπωρώνων με προεντεταμένους πασσάλους(prestressing poles). Συγχρόνως προσφέρουμε λύσεις με αντιχαλαζικά και αντιβρόχινα συστήματα προστασίας.

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.verdimetal.gr

ΦΩΤ-210214
ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ

Publish modules to the "offcanvs" position.