ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΘΗΝΑ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ - ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΟΣ Α Αξιώσεις

342
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/4044_img-1415554632.jpg
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΘΗΝΑ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ - ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΟΣ Α
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 122, Αμπελόκηποι - Αθήνα 115 26, Αττική
Τηλέφωνο: 2107780500
Φαξ: -
Κινητό: 6943704870
Email: ppapalampros@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

ΔΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ

MD, BMS, DFFP, BSCCP, CCST

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Τ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ROYAL FREE & COLLEGE HOSPITALS, LONDON UK

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Dr. Παναγιώτης Παπαλάμπρος
MD, DFFP, BMS, BSCCP, CCST

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος

Εξειδικευμένος Λαπαροσκόπος

Κολποσκόπος & στην Εμμηνόπαυση

τ. Επιμελητής Royal Free & King's College Hospital του Λονδίνου

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κος Παπαλάμπρος τελείωσε την Ιατρική στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων το 1992 και για περίπου τέσσερα χρόνια ειδικεύθηκε στην Μαιευτική Γυναικολογία στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, εργάσθηκε για δέκα περίπου έτη σε μεγάλης φήμης νοσοκομεία στην Μεγάλη Βρετανία σαν Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και εξειδικεύτηκε στην Ενδοσκοπική Χειρουργική, στην Κολποσκόπηση και στην Εμμηνόπαυση.

Εισήγαγε παγκοσμίως νέα εργαλεία και νέες εγχειρητικές τεχνικές στις ενδοσκοπήσεις και συγκεκριμένα σε υστεροσκοπήσεις και λαπαροσκοπήσεις.

Έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία και παρουσίασε μεγάλο μέρος της έρευνας του σε Ευρωπαϊκά και Ελληνικά συνέδρια.

Εξειδικεύσεις

Το 2006 τελείωσε με μεγάλη επιτυχία στην Μεγάλη Βρετανία την εξειδίκευση στην Κολποσκόπηση, (στο King's College Hospital του Λονδίνου), αφού 3 από τα 7 πιο ενδιαφέροντα περιστατικά με κολποσκοπικά προβλήματα για όλο το έτος 2006 ήταν δικά του και δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα των Κολποσκόπων της Μεγάλης Βρετανίας.

Επιπλέον, επί τρία χρόνια εστιάσθηκε στην κύρια εξειδίκευση του, που είναι η Ενδοσκοπική Χειρουργική. Μεγάλο μέρος της γνώσης του το πήρε στο Royal Free Hospital του Λονδίνου σαν συνεργάτης του παγκοσμίου φήμης ενδοσκόπου Mr. A. Magos. Εκεί όχι μόνο έμαθε αλλά και δίδαξε τα μυστικά των ενδοσκοπικών επεμβάσεων σε πολλούς γυναικολόγους από όλο τον κόσμο. Εισήγαγε πρώτος διεθνώς με τον Mr. Magos το μίνι - ρεζεκτοσκόπιο για εγχειρήσεις στην μήτρα χωρίς την ανάγκη αναισθησίας και χωρίς πόνο, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ήταν υπεύθυνος, για περισσότερο από 18 μήνες, της πλέον εξειδικευμένης κλινικής ινομυωμάτων σε όλη την Μεγάλη Βρετανία.

Απέκτησε πολύ μεγάλη εμπειρία φέροντας εις πέρας πολλά και δύσκολα περιστατικά. Tέλος συμμετείχε ενεργά στην έρευνα μείωσης της αιμορραγίας όταν τα αφαιρούμε λαπαροσκοπικά την οποία και παρουσίασε σε διεθνή συνέδρια.

Τέλος, ο κ. Παπαλάμπρος, συνεργάσθηκε στην Εμμηνόπαυσημε τον μεγάλης φήμης επιστήμονα Mr. Whitehead (που πρώτος παγκοσμίως έφτιαξε και χορήγησε Οιστρογόνα με την μορφή αυτοκόλλητου και με την μορφή κρέμας), θεραπεύοντας πολύ σύνθετα περιστατικά και απέκτησε το δίπλωμα της Εμμηνόπαυσης.

Ομιλίες – Δημοσιεύσεις – Διδακτικό έργο

Ο ιατρός Παναγιώτης Παπαλάμπρος συμμετείχε σαν ομιλητής σε πολλά Διεθνή και, Ελληνικά Συνέδρια ειδικά σε θέματα Λαπαροσκοπικής και Υστεροσκοπικής Χειρουργικής. Έχει παρουσιάσει πολλές πρωτότυπες μελέτες. Έχει πολλές δημοσιεύσεις σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Ο Kos Παπαλάμπρος έχει να παρουσιάσει μεγάλο διδακτικό έργο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο στην Μ. Βρετανία 1) Με τακτική διδασκαλία ειδικευομένων και φοιτητών και παρουσίαση περιστατικών σε ειδικές επιστημονικές συναντήσεις, 2) Συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση ενδοσκοπικών σεμιναρίων και έδωσε πολλές ομιλίες σε διάφορα ενδοσκοπικά θέματα 3) Δίδαξε πολλούς γυναικολόγους διάφορες τεχνικές ενδοσκοπικών επεμβάσεων σε προπλάσματα και 4) ήταν επιβλέπων χειρουργός τόσο σε ενδοσκοπικές όσο και σε επεμβάσεις με λαπαροτομή.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης όλων των μεγάλων Μαιευτηρίων της Αθήνας.

Στο Μαιευτήριο, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του, πέραν των φυσιολογικών, αναλαμβάνει την πλειοψηφία των προβληματικών κυήσεων. Στην πλειονότητα των Γυναικολογικών παθήσεων μπορεί να προσφέρει ποικιλία εγχειρητικών τεχνικών και διαφορετικών επεμβάσεων εξατομικεύοντας τη χειρουργική θεραπεία, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε ασθενούς.

 

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.womans-health.gr

website : www.gynaika-ygeia.gr

 

 

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 2107780500 - 6943704870

 

 

ΣΟΥ-250517
250517-250518

Publish modules to the "offcanvs" position.