ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ - ΕΛΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΟΛΑΡ

978
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/3-1442062624.jpg
ΛΟΓΟΠΕΔΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ -  ΕΛΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΟΛΑΡ
Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 18, Αχαρνές 136 71, Αττική
Τηλέφωνο: 2102322602
Κινητό: 6944141055
Email: info@enlogo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΕΝ ΛΟΓΩΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΛΟΓΟΥ & ΓΡΑΦΗΣ

- ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

- ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

- ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

ΕΛΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ - ΜΟΛΑΡΗ

Η Ελένη Πρεσβεία Μόλαρη έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμια της Σόφια, ''Kliment Ohridski'' , το 1999, του τμήματος Παιδαγωγικής και Λογοθεραπείας με ειδίκευση στις φωνολογικές και αρθρωτικές διαταραχές σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Έχει εξειδικευτεί στην χρήση του προγράμματος TEECH. Είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης χορήγησης του ΑΘΗΝΑ test. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιμόρφωσης της έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια – συνέδρια, της Ελλάδος και του εξωτερικού, σχετικά με την Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ψυχολογία και τους τομείς αυτών.

Έχει δημιουργήσει της Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Λόγου & Γραφής 'εν λόγω' όπου σε συνεργασία με την διεπιστημονική της ομάδα, που αποτελείται από Λογοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, Εργοθεραπευτή, Ψυχολόγο και Παιδοψυχίατρο, παρέχουν υπηρεσίες σε παιδία και ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον προφορικό ή γραπτό λόγο, προβλήματα συμπεριφοράς και γενικότερα προβλήματα που δυσκολεύουν την φυσιολογική ανάπτυξη και εξέλιξη παιδιών και εφήβων αλλά και των οικογενειών τους.

Έχουν δημοσιευθεί άρθρα της τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη βιβλιογραφία. (<<Παιδί και νέοι γονείς>> , τοπική εφημερίδα Ν. Ιωνίας, Αχαρνών κ.α).

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοθεραπευτών Ειδικών Παιδαγωγών Πτυχιούχων Πανεπιστημίου.

 

Τηλ:2102322602

Κιν:6944141055

Website : www.enlogo.gr
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Publish modules to the "offcanvs" position.