ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - GOLD AND SILVER Αξιώσεις

1518
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/2252_img-1414428648.jpg
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - GOLD AND SILVER
Διεύθυνση: Κωνσταντινου Παλαιολόγου 9, Νέα Σμύρνη 171 21, Αττική
Τηλέφωνο: 2109324771
Φαξ: 2109324771
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

GOLD AND SILVER

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΧΡΥΣΟΣ - ΑΣΗΜΙ - ΩΡΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

 

Το «Gold and Silver» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε ως ωρολογοποιείο το 1957 στη Νέα Σμύρνη από τον Νικόλαο Σ. Νικολαΐδη. Από το 1978 τη διεύθυνση ανέλαβε ο γιος του Ιωάννης Ν. Νικολαΐδης, ο οποίος επεδίωξε και κατόρθωσε με την αξιοπιστία και το σεβασμό του προς τον πελάτη να εξελιχθεί σ' ένα από τα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία στην περιοχή.

Το 2013 την επιχείρηση ανέλαβε η τρίτη γενιά της οικογένειας, η Άννα Ι. Νικολαΐδου, ακολουθώντας πάντα την ίδια φιλοσοφία της επιτυχημένης πορείας των προκατόχων της και στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, τη συνέπεια, τη σωστή εξυπηρέτηση και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.goldandsiverjewels.gr ιδρύθηκε το 2014 και συμπληρώνει την παρουσίαση του κοσμηματοπωλείου μας.

Ακολουθώντας πάντα τη μόδα αλλά και τις ανάγκες των καιρών μας, κι αξιοποιώντας το έμπειρο προσωπικό μας, επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στην υψηλή παροχή προϊόντων και υπηρεσιών έχοντας σωστή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Προϊόντα & Υπηρεσίες
Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε χρυσά κοσμήματα 9, 14 και 18 καρατίων, όπως επίσης και μοναδικές δημιουργίες δεμένες με ημιπολύτιμους λίθους και πλαισιωμένες με χρυσό και ασήμι. Επίσης, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, προσφέρουμε επώνυμα ιταλικά κοσμήματα σε ασήμι και ατσάλι, όπως PADOVANI και REBECCA.

Θα βρείτε επίσης συλλογές από γυναικεία και ανδρικά ρολόγια επώνυμων εταιρειών όπως TISSOT, LONGINES, ORIENT, SWISS MILITARY, ELYSEE, VISETTI, όπως επίσης και παιδικά ρολόγια DISNEY και ξυπνητήρια.

Στο κατάστημά μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε δώρα γάμου και βάπτισης, όπως ασημένιες δημιουργίες του ιταλικού οίκου Argenesi, ασημένιες κορνίζες, άλμπουμ, καρουζέλ, ασημένια φυλαχτά και είδη γραφείου.

Τέλος, λόγω της πολυετούς μας εμπειρίας, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και service σε όλες τις μάρκες ωρολογίων και επιδιόρθωσης κοσμημάτων. Στο πλαίσιο αυτό θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία λουριών και μπρασελέ για οποιονδήποτε τύπο ρολογιού.

Σας περιμένουμε λοιπόν να μας γνωρίσετε από κοντά και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 

ΤΗΛ. : 2109324771 - 6977630267

 



 

ΣΟΥ
250517-250717

Publish modules to the "offcanvs" position.