ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ

816
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/3-1445473233.jpg
ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ -  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΚΩΣΕΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ
Διεύθυνση: Διστόμου 5, Μαρούσι 151 25, Αττικής
Τηλέφωνο: 2106197163 - 2106157
Φαξ: 2106199898
Κινητό: 6936501050
Email: therapia@otenet.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Πρόκειται για ένα οργανωμένο κέντρο φυσικοθεραπείας που εξειδικεύεται στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, μυοσκελετικών προβλημάτων και χρόνιων παθήσεων.

Με στόχο την γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών μας, παρέχουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Στον χώρο μας λειτουργεί πλήρες γυμναστήριο, εργομετρικό κέντρο για την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και ένας μεγάλος αριθμός μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Από το 1993 λειτουργούμε υπό την διεύθυνση του φυσικοθεραπευτή κ. Νίκου Πανταζή, σε ένα μεγάλο - 450τ.μ. και άρτια οργανωμένο χώρο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (κτίριο Δ, 0 όροφος), ενώ δεχόμαστε όχι μόνο αθλητές, αλλά και άλλους ασθενείς κάθε ηλικίας.

Η άψογη συνεργασία με τους εξειδικευμένους γιατρούς σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού μας, την φροντίδα, την ευγένεια και την κατανόηση προς τον ασθενή, δημιουργούν ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον που συντελεί στην καλύτερη επίτευξη των στόχων της θεραπείας.

Βιογραφικό σημείωμα

Από το 1993, διευθυντής του Κέντρου Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητικών Κακώσεων
του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι ο Νίκος Πανταζής.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949 και αποφοίτησε από τη σχολή Φυσικοθεραπείας Αθηνών το 1970.

Παλαιός πρωταθλητής στο στίβο, εργάζεται στην ΠΑΕ ΑΕΚ σαν φυσικοθεραπευτής από το 1972 μέχρι και σήμερα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις και διεθνή αθλητιατρικά συνέδρια με εργασίες που σχετίζονται με τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο και ειδικά πρωτόκολλα αποκατάστασης τραυματισμών στο γόνατο.

Οι θεραπευτικές μέθοδοι για την αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων είναι ένας τομέας που τον έχει απασχολήσει ιδιαίτερα αφού έχει εκπονήσει αρκετές μελέτες.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις από την πολυετή ενασχόλησή του στη φυσικοθεραπεία, προσπαθεί πάντοτε να συνεισφέρει στην σωστή και ουσιαστική αποκατάσταση των ασθενών, όσο και στην εκπαίδευση των νέων συναδέλφων του.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : www.pantazistherapy.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΚΗΦΙΣΙΑΣ & ΔΙΣΤΟΜΟΥ 5 - 7, ΜΑΡΟΥΣΙ

Publish modules to the "offcanvs" position.