ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ Αξιώσεις

1485
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1977/002-1582107328.jpg
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ
Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 7, Νέα Ερυθραία 146 71, Αττική
Τηλέφωνο: 2106201809
Φαξ: 2106201809
Κινητό: 6942475376
Email: evangelosvolt@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ε. ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ MD PhD
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΠΩΣΕΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ Γ. ΝΟΣ ΑΤΤΙΚΟΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ A.L.S

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ - TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΠΩΣΕΩΣ
HOLTER ΡΥΘΜΟΥ, HOLTER ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ - ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης από πατέρα Στρατιωτικό Ιατρό και μητέρα Δικαστικό. Αποφοίτησε αριστούχος –σημαιοφόρος από το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς και εν συνεχεία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce College).Φοίτησε επί 6ετία στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία (αγγλικό πρόγραμμα) από όπου και έλαβε το 1999 το πτυχίο Doctor of Medicine με βαθμό Άριστα.

Έλαβε άμεσα άδεια ασκήσεως Ιατρικού επαγγέλματος στην Ελλάδα με αναγνώριση τίτλου Ιατρικών σπουδών μέσω εξετάσεων από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Ακολούθως εκπλήρωσε την 15μηνη ιατρική υπηρεσία υπαίθρου καθώς και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με 18μηνη θητεία, ως Ιατρός στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ρόδου και στα κέντρα κατατάξεως νεοσυλλέκτων Ρεθύμνου και Καλαμάτας.

Ειδικεύθηκε επί 2ετία στην Παθολογία στην ΄Β Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική στο "Ιπποκράτειο" Γ.Ν.Α. υπό τον Καθηγητή κ Αρχιμανδρίτη και επί 4ετία στην Καρδιολογία στην ΄Β Πανεπιστημιακή Καρδιολογική κλινική στο Π.Γ.Ν."ΑΤΤΙΚΟΝ" υπό τον Καθηγητή κ Κρεμαστινό. Κατά τη διάρκεια των ετών αυτών ασχολήθηκε και με την εκπόνηση της Διδακτορικής του Διατριβής με θέμα που αφορά την κολπική μαρμαρυγή.


Απασχολείται ως συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι (Διευθυντής Εργαστηρίου Κοπώσεων, επί τριετία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας). Επιστημονικός συνεργάτης της ΄Β Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής κλινικής στο νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ" με σκοπό την εξειδίκευση στις νεότερες απεικονιστικές καρδιολογικές τεχνικές. Συνεργάζεται επίσης με τοπικά διαγνωστικά κέντρα και θεραπευτήρια.

Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά πρωτόκολλα, μελέτες καθώς και σε παρουσιάσεις σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και πιστοποιημένος από το European Resuscitation Council ως εκπαιδευτής ALS (Advanced Life Support) στα σεμινάρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα και διεθνώς. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

 

ΙΑΤΡΕΙΟ
ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε' 7 & ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 1, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ: 2106201809
ΚΙΝ.  6942475376
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website : www.evangelosvoltyrakis.gr

 

 

ΣΟΥ-070323
070323-070324

Publish modules to the "offcanvs" position.