ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΘΗΝΑ - SMART TECH - ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

859
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/14-1443263306.jpg
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΘΗΝΑ - SMART TECH -  ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 117, Αθήνα 112 51, Αττικής
Τηλέφωνο: 2105239356
Email: info@smart-tech.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

SMART TECH

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ

To On-line κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών τεχνολογίας www.smart-tech.com.gr αποτελεί υπηρεσία του καταστήματος Smart-Tech, το οποίο εδρεύει στην διεύθυνση 3ης Σεπτεμβρίου 11, στο κέντρο της Αθήνας (Πλατεία Λαυρίου, Ομόνοια) και αποτελεί πηγή ηλεκτρονικών προϊόντων εδώ και 30 έτη. Το κατάστημα μας είναι γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών ειδών τεχνολογίας αλλά και εξειδικευμένων προϊόντων, gadgets, αξεσουάρ, αναλώσιμων και εφαρμογών. Το προσωπικό του καταστήματος έχει την εμπειρία και τεχνογνωσία να απαντήσει στις πιο απλές ή ειδικές ερωτήσεις σας που αφορούν τις δυνατότητας και λειτουργίες των προϊόντων μας αλλά και να σας καθοδηγήσει στην αγορά του κατάλληλου προϊόντος σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σκοπός της ιστοσελίδας www.smart-tech.com.gr είναι να ενημερώνει τους πελάτες μας και το αγοραστικό κοινό που θα μας επισκεφτεί ηλεκτρονικά για:

την ποικιλία των προϊόντων που μπορεί να βρει στο κατάστημα μας,
τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε και είμαστε πρόθυμοι να σας εξασφαλίσουμε τα προϊόντα τους,
το τιμολόγιο των προϊόντων μας,
νέες ιδέες, προϊόντα και εφαρμογές και
τις προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς.

Η υπηρεσία που προσφέρουμε μέσω της ιστοσελίδας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση παραγγελιών που θα λαμβάνονται είτε μέσω του on-line καταστήματος (www.smart-tech.com.gr) ακολουθώντας τη διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς (καλάθι αγορών) είτε τηλεφωνικώς, μέσω Fax ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (E-mail). Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας θα επωφεληθούν από τις παραπάνω υπηρεσίες για έξυπνες, εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές. Think Smart – Think Smart-Tech.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.smart-tech.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.