ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ideas ΑΘΗΝΑ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΥΠΟΒΟΗΘΟ

471
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5371/6-1443433359.jpg
ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ideas ΑΘΗΝΑ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΥΠΟΒΟΗΘΟ
Διεύθυνση: Δημητρίου Σούτσου 9, Αθήνα 115 21, Αττικής
Τηλέφωνο: 2106463344
Κινητό: 6947327810
Email: info@klentzeris.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Δρ. ΚΛΕΝΤΖΕΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ MD FRCOG

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ SHEFFIELD-ΑΓΓΛΙΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

CARDIFF-ΗΝ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ:

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ-ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο ιατρός Λουκάς Κλέντζερης, γεννημένος στην Αθήνα, απεφοίτησε ως αριστούχος μαθητής από το ΙΓ γυμνάσιο αρρένων Αθηνών και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Eθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1975).
Μέτα την λήψη του Πτυχίου της Ιατρικής υπηρέτησε για 2 χρόνια ως Αξιωματικός Υγειονομικού στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου και ειδικεύθηκε στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής. Αμέσως μετά την συμπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας μετέβη στην Αγγλία όπου εξειδικεύθηκε στα καλύτερα νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας στο αντικείμενο της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Ακολούθως και μετά από αυστηρά επιλογή προσελήφθει για την διατριβή του, ως Ερευνητικός Επιμελητής (Research Registrar), στο Διάσημο κέντρο έρευνας για την αναπαραγωγή "Harris Birthright Research Centre for Reproductive Medicine" στο Sheffield της Αγγλίας.

Τα αποτελέσματα των επιτυχών ερευνών του, επί τριετία, δημοσιεύτηκαν σε παγκόσμια ιατρικά περιοδικά και έλαβαν βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ενωση Μαιευτήρων - Γυναικολόγων και την Βρετανική Εταιρεία Γονιμότητος. Μετά από εξέταση και αξιολόγηση της διατριβής του με τίτλο "The endometrium of women with unexplained infertility" από το Πανεπιστήμιο του Sheffield ο ιατρός Λουκάς Κλέντζερης ανακηρύσσεται Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Sheffield, Αγγλίας.

Μετά την απόκτηση του Διδακτορικού του τίτλου [MD], ο ιατρός Λουκάς Κλέντζερης μετεκπαιδεύθηκε και εξειδικεύθηκε για 4 χρόνια στην Ανδρική και Γυναικεία Υπογονιμότητα, Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Λαπαροσκοπική - Υστεροσκοπική Χειρουργική στο κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Πανεπιστημίου του Sheffield - Jessop Hospital for Women και στο κέντρο Aνθρώπινης Αναπαραγωγής του Πανεπιστημίου του Nottingham-Queens Medical Centre UK.
Στη συνέχεια, ο ιατρός εργάστηκε στην Αγγλία επί 20 συνεχή έτη. Απέκτησε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών γνώσεων και κλινικής εμπειρίας στην Γενική Μαιευτική - Γυναικολογία, Ανδρική - Γυναικεία Υπογονιμότητα, Εξωσωματική Γονιμοποίηση και Λαπαροσκοπική - Υστεροσκοπική Χειρουργική.

Αρχισε από το βαθμό του ειδικευομένου (Senior House Officer) και έφτασε στο επίπεδο του Διευθυντού και Αναπληρωτή Καθηγητή (Consultant and Senior Lecturer).

Ο ιατρός επέστρεψε στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2003. Εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και έχει ιδιωτικό Γυναικολογικό και Μαιευτικό ιατρείο.

Ο ιατρός έχει γράψει μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων (στην Αγγλική γλώσσα) τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε παγκόσμια ιατρικά περιοδικά και βιβλία. Είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά εθνικά και παγκόσμια συνέδρια ενώ η έρευνα του έχει βραβευθεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων και την Βρετανική Εταιρεία Υπογονιμότητος.

O Δρ. Λουκάς Κλέντζερης είναι εγγεγραμένος σε πολλές Ελληνικές & Ευρωπαικές Επιστημονικές Εταιρείες, όπως:

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Βρετανικός Ιατρικός Σύλλογος
General Medical Council
Blair Bell Research Society
North England Society of Obstetricians & Gynaecologists
European Society for Human Reproduction & Embryology
European Association of Obstetricians & Gynaecologists
British Fertility Society
Birmingham & Midland Obstetrical & Gynaecological Society
European Society for Gynaecological & Obstetric Investigation

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2106463344

ΚΙΝ. 6947327810

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook ( profil ) : Lukas Klentzeris

 

ΣΟΥ-ΑΝ031016
031016-031017

Publish modules to the "offcanvs" position.