ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΗΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

1483
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/2-1431929969.jpg
ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΗΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΧΡΟΝΗΣ
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 4, Μαρούσι 151 25, Αττική
Τηλέφωνο: 2108066035
Φαξ: 2108066035
Email: pouladakis-ceramics@hotmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ - ΠΗΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Είμαστε στο χώρο της κεραμικής από το 1980 , κατασκευάζουμε από λευκό και κόκκινο πηλό ,αντικείμενα χρήσης και διακόσμησης.Με την αδιάλειπτη επιμέλεια μας για τον πελάτη προσφέρουμε στην καλύτερη ποιότητα και τιμή τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα στο χώρο του κεραμικού μπισκότου (μπισκουϊ) μπορούμε να παράγουμε οποιοδήποτε αντικείμενο μας ζητηθεί στην οποιαδήποτε ποσότητα. Ο χώρος των 400 μ2 στο Μαρούσι μας είναι αρκετός να κατασκευάζουμε αντικείμενα από μεταλλικά και γύψινα καλούπια. Επίσης έχουμε τροχούς όπου εκτός από τα διάφορα αντικείμενα που είναι έτοιμα προς διάθεση ,μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ευρηματικότητα του πελάτη. Έχουμε την δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε γύψινου καλουπιού ( στρογγυλού ή οβάλ ) διαστάσεων μέχρι 1 μέτρο.

Τα τελευταία χρόνια προσφέρουμε στην αγορά έτοιμα προϊόντα για γάμους και βαπτίσεις (ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ). Ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και τις επιταγές της σύγχρονης αγοράς εισήλθαμε στο Διαδίκτυο προσδοκώντας στην καλύτερη ενημέρωση σας για όλα μας τα προϊόντα και τις δραστηριότητες μας.

 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΣΤΟ  ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΗΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ 

ΤΗΛ. : 2108066035

 

 

Publish modules to the "offcanvs" position.