ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΑΘΗΝΑ-ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΑΘΗΝΑ-ΥΙΟΙ Β ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ Αξιώσεις

1740
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/72_img-1413542844.jpg
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΑΘΗΝΑ-ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΑΘΗΝΑ-ΥΙΟΙ Β ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ
Διεύθυνση: Ρούμελης 39, Αθήνα 117 41, Αττικής
Τηλέφωνο: 2109232030
Φαξ: 2109218975
Κινητό: 6947694013
Email: vasprou@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΥΙΟΙ Β ΠΡΟΥΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ

- ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ - ΡΙΖΕΣ - ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ

- ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΩΝ

- ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα τεχνητά άνθη αποτελούν απομιμήσεις των φυσικών ανθοφόρων φυτών. Τα τεχνητά φυτά έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Δε χρειάζονται πότισμα και δεν προσελκύουν έντομα ή ζωύφια. Διατηρούνται ζωντανά όλο το χρόνο χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα τους. Επιπλέον δεν υπάρχει γύρη για τους πάσχοντες από αλλεργίες.

Εξακολουθούμε να είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στα τεχνητά φυτά και άνθη από το 1978. Εισάγουμε τεχνητά φυτά μοναδικής ομορφιάς και ανθεκτικότητας. Η ποιότητα των λουλουδιών μας έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη της αγοράς. Έχουμε δεχτεί εγκωμιαστικά σχόλια από τους καλύτερους διακοσμητές και έχουμε αγαπηθεί από τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα τεχνητά φυτά μας μπορούν να προσφέρουν μια εντυπωσιακή διακόσμηση σε χώρους όπου τα αληθινά λουλούδια δε μπορούν να επιβιώσουν - έντονο ηλιακό φως, αμυδρές γωνίες, χώροι με πολλά ρεύματα. Έχουν γίνει ένα περιζήτητο εσωτερικό διακοσμητικό αξεσουάρ και χρησιμοποιούνται σε μεγάλη κλίμακα από εγχώριους και διεθνείς σχεδιαστές ανθέων ώστε να δημιουργήσουν το τέλειο διαχρονικό αριστούργημα.

Είμαστε περήφανοι που έχουμε πολλές επιχειρήσεις πελάτες μας σε εθνικό επίπεδο, όπως ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες, που προτιμούν την εμπειρία μας για συνθέσεις λουλουδιών και διακοσμητικά φυτά. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από υπάρχουσες διακοσμήσεις για τις οποίες έχουμε προτιμηθεί στη σελίδα με τις Διακοσμήσεις.

 

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website : www.prountzopoulos.gr

 

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ-ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 2109232030, 6947694013

 

 

ΣΟΥ-300517
300517-300519

Publish modules to the "offcanvs" position.