ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ - ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

3966
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/02-1412742299.jpg
ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ -  ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Διεύθυνση: Μιλτιάδου 17, Αθήνα 105 60
Τηλέφωνο: 2103230187
Κινητό: 6946336388
Email: klironomos.a.th@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ 

ΜΑΛΛΙΑ ΧΕΙΡΟΠΛΕΚΤΙΚΗΣ-ΥΛΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

 

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αξεσουάρ μόδας και ειδών ραπτικής εδώ και τριάντα χρόνια. Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους του εξωτερικού (Γαλλίας , Ισπανίας , Ιταλίας ) καθώς και με τα καλύτερα ελληνικά εργοστάσια. Η έδρα της είναι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Μιλτιάδου και στον αριθμό 17 που είναι κάθετος της Αγίου Μάρκου,ενός από τους πιο εμπορικούς δρόμους.

Τα δειγματολόγιά μας είναι από τα πληρέστερα του χώρου μας. Ενημερώνονται κάθε τέσσερις μήνες παρουσιάζοντας ό,τι πιο καινούριο κυκλοφορεί στο εξωτερικό.

Η μεγάλη γκάμα μαλλιών που προσθέσαμε την προηγούμενη σεζόν μας άνοιξε ένα ακόμη κεφάλαιο επιτυχίας.

Γιατί ξεχωρίζουμε

Η εταιρεία μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι από τις κορυφαίες, εξαιτίας των πλούσιων και πολυάριθμων ειδών της (πάνω από 5.000 κωδικοί προϊόντων).
Οι συχνές επισκέψεις στις εκθέσεις του εξωτερικού, καθώς και οι αποκλειστικές συνεργασίες με πολλούς οίκους του, δίνουν τη δυνατότητα να έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξαιρετικής ποιότητας. Παράλληλα παρέχει την αποκλειστικότητά τους σε δικούς της πελάτες.
Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις του εσωτερικού με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να προτείνει , να συζητήσει και να σας ενημερώσει για ό,τι καινούριο ή ιδιαίτερο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Οι αντιπρόσωποί της στην κεντρική , νότια και νησιωτική Ελλάδα ( Ήπειρος , Θεσσαλία , Στερεά Ελλάδα , Πελοπόννησος , Κυκλάδες και Κρήτη ) μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες χονδρικής ακόμη και στο κατάστημά τους.

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα οργανωμένη και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν, δουλεύουν από τη σύστασή της μέχρι τώρα με πολύ μεράκι κι αγάπη.

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 82 ΠΕΙΡΑΙΑΣ   ΤΗΛ.2104112040

 

ΕΜΑΙL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ -  ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΗΛ. : 2103230187, 6946336388

 

ΣΟΥ-ΑΝ270515
270515-270716

Publish modules to the "offcanvs" position.