ΒΑΦΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΑΦΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - EXTREME MOTO PAINTING

2525
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6328/9-1460649902.jpg
ΒΑΦΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΑΦΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - EXTREME MOTO PAINTING
Διεύθυνση: Χαϊδαρίου 5Α, Πειραιάς 185 45, Αττικής
Τηλέφωνο: 2104128004
Κινητό: 6944266456
Email: info@extreme-motopainting.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

EXTREME MOTO PAINTING

ΒΑΦΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

 

Εάν Ζητάτε επαγγελματική δουλειά σε κάθε είδους βαφή και τεχνοτροπία, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος.

Ασχολούμαστε με την επαγγελματική βαφή της μοτοσικλέτας 15 χρόνια και λειτουργούμε σε νέο περιβάλλον με όλα μας τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά αντιρρυπαντικής προστασίας.

Στόχος μας στην Extreme Moto Painting δεν είναι μόνο η εγγύηση για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από τις πρωτότυπες αερογραφίες ή από την άψογη βαφή της μηχανής σας, αλλά και η εγγύηση για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ο τρόπος δουλειάς της βαφής και η «προσωποποίηση» της μηχανής σας.

Η Extreme Moto Painting πρωτοποριακά εφαρμόζει αερογραφίες σε όλες τις μηχανές, αλλά και σε κράνη, ποδήλατα, skateboards, σανίδες του σερφ, ηλεκτρικές κιθάρες ακόμα και σε σκάφη.

Δώστε την προσωπική σας ταυτότητα σε αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως στο laptop ή στον πύργο του υπολογιστή, δώστε την δική σας καλλιτεχνική νότα σε οποιοδήποτε αντικείμενο του σπιτιού ή του κήπου σας, ακόμα και σε ένα τραπέζι. Διακοσμήστε τα εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου σας.

Ειδικά για τους λάτρεις των αμερικάνικων μοτοσυκλετών τύπου Harley παρέχονται υπηρεσίες που θα την κάνουν μοναδική.

Η Extreme Moto Painting εγγυάται το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα για την επισκευή των πλαστικών κουστουμιών και ρεζερβουάρ των μηχανών, όσον αφορά το φινίρισμα αλλά και την επανατοποθέτησή τους.

Στην Extreme Moto Painting θα δουλέψουμε σκληρά για να εγγυηθούμε ότι με το πέρας των εργασιών μας , θα είστε ο επόμενος ευχαριστημένος πελάτης μας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 5Α, Πειραιάς, 18545, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2104128004

ΚΙΝ. 6944266456

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευ-Παρ:
9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

 

ΣΟΥ
140416-140516

Publish modules to the "offcanvs" position.