ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡ Αξιώσεις

378
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/6539_img-1415200728.jpg
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡ
Διεύθυνση: Ραιδεστού 104, Πειραιάς 185 44, Αττική
Τηλέφωνο: 2114111680
Φαξ: -
Κινητό: 6983181469
Email: attikaservice24@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

 

ATTIKA  SERVICE – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ -  ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Μια σύγχρονη δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα εξυπηρετήσεις κτιρίων , καταστημάτων και οικιών. Λειτουργώντας με ένα ισχυρό δίκτυο έμπειρων συνεργατών μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες ενός κτιρίου. 

Η Attika Service παραμένει στην πρώτη γραμμή χάρη στα έμπειρα και αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού με εξειδικευμένους και ασφαλισμένους επαγγελματίες καθαριστές και απολυμαντές. Συνεργάζεται με ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς επόπτες, ώστε να εξασφαλίσουν ασφαλείς λύσεις και υψηλή ποιότητα στην συντήρηση, τον καθαρισμό και τις απολυμάνσεις κτιρίων, οι οποίοι χρησιμοποιούν πάντα τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό (μηχανήματα καθαρισμού, υλικά, απολυμαντικά, ασφαλή και οικολογικά σκευάσματα κ.ά.) για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

Η αποστολή της Attica Service ήταν πάντοτε και είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Με τα μηχανογραφημένα αρχεία υπηρεσιών μας, με την εταιρική ενδοεπικοινωνία εν ώρα εργασίας των τεχνικών μας, με πιστοποιημένους τεχνικούς και επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είμαστε ικανοί να εκπληρώσουμε όλες τις απαιτήσεις σας που αφορούν σε θέρμανση, κλιματισμό, υδραυλικές εργασίες, αποφράξεις, απολυμάνσεις και όποια άλλη ανάγκη παρουσιαστεί στην πολυκατοικία ή επιχείρησή σας.

Στην Attica Service, ο σκοπός μας είναι να δημιουργούμε 'σχέσεις για μια ζωή’.

Απολυμάνσεις για όλη την Αττική ... με ένα απλό τηλεφώνημα !!!

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας, αρτίων καταρτισμένων τεχνικών-απολυμαντών, που υπό την αυστηρή επίβλεψη υπεύθυνου Χημικού επιστήμονα δίνουν καθημερινά αξιόπιστες, ασφαλείς και κυρίως αποτελεσματικές λύσης σε απολυμάνσεις. Τα χρησιμοποιούμε φάρμακα είναι απολύτως εγκεκριμένα από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Γεωργίας εξασφαλίζοντας την επιθυμητή δράση αποτελεσματικότητας αλλά και ταυτόχρονα την πλήρη ασφάλεια  όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία από οποιονδήποτε κίνδυνο.

Δίνουμε μόνιμη και οριστική λύση στη απαλλαγή από ποντίκια και ανεπιθύμητα έντομα (μυρμήγκια - κατσαρίδες - ψύλλους - κοριούς- τερμίτες κλπ) και μάλιστα όχι μόνο για αυτά που υπάρχουν στο χώρο σας τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και όλων αυτών που πιθανώς θα ''εισέλθουν'' στην περιοχή απολύμανσης και μετά την παρέλευση αρκετού χρονικού διαστήματος.

Έτσι τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουμε συνοψίζονται στα ακόλουθα:

-100% αποτελεσματική δράση διαρκείας.

-Απολυμάνσεις πλήρως φιλικές προς το περιβάλλον και απολύτως ακίνδυνες για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

-Άμεση διεκπεραίωση χωρίς χρονοτριβές

-Δεν απαιτείται άδειασμα από πράγματα που πιθανώς υπάρχουν

-Τιμές ασυναγώνιστες

 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής.

 6937104084 (WIND), 6942656468 (VODAFONE), 6983181469 (what's up)

 

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website : 
www.apofrakseis-apolymanseis.gr

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ  ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΤΕΛ . : 2114111680, 6983181469

 

ΔΕΣ-170615
170615-170617

 

 

Publish modules to the "offcanvs" position.