IGR INSURANCE BROKERS LTD - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΡΟΥΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

724
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3521/VV1 001-1470228679.jpg
IGR INSURANCE BROKERS LTD - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΡΟΥΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Διεύθυνση: Θεόκριτου 11Α, Περιστέρι 121 34, Αττική
Τηλέφωνο: 2105781811 - 2105777
Κινητό: 6932220712
Email: info@igrinsurance.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

IGR INSURANCE BROKERS LTD

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΠΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΖΩΗΣ - ΥΓΕΙΑΣ - ΣΥΝΤΑΞΗΣ - ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΚΑΦΟΥΣ

 

Η IGR Insurance Brokers P.C είναι μια πρωτοπόρος εταιρία που σκοπός της είναι η μελέτη της ασφαλιστικής αγοράς παρουσιάζοντας λύσεις ασφαλιστικής κάλυψης των πραγματικών αναγκών του πελατολογίου της χωρίς ωστόσο να δεσμεύεται για την Ασφαλιστική Εταιρία.

Έχοντας την εντολή του πελάτη προβαίνει σε όλες τις αναγκαίες προπαρασκευαστικές εργασίες για τη σύναψη των Ασφαλιστικών Συμβάσεων , λαμβάνει την αποδοχή από την Ασφαλιστική Επιχείρηση και την τελική έγκριση του ασφαλιζόμενου, και βοηθά κατά τη διαχείριση και την εκτέλεσή τους ιδίως σε περίπτωση επέλευσης του κινδύνου.

Ιδρυτής της IGR Insurance Brokers P.C είναι ο κος Ιωάννης Ρούσσης ο οποίος ακολουθείται από την 25 ετών εμπειρία του στην Ασφαλιστική Αγορά ξεκινώντας το 1989 ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Interamerican.

To 2007 δημιουργήθηκε η Ιωάννης Ρούσσης Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ με τον διακριτικό τίτλο IGR Insurance Brokers LTD, εταιρία μεσιτείας ασφαλίσεων, συνεργαζόμενη με αρκετές Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Σήμερα η IGR Insurance Brokers P.C συνεργάζεται με όλη την Ασφαλιστική Αγορά και δραστηριοποιείται τόσο στους κλάδους Ζωής και Υγείας όσο και στους Γενικούς κλάδους.

Είναι μέλος του Συστήματος Πολλαπλής Ασφαλιστικής Ποιότητας Coordinators MQI.

Η IGR Insurance Brokers P.C παρέχει Πιστοποιημένες Ασφαλιστικές Εργασίες που ξεκινούν από τη συμπλήρωση των Ειδικών Δελτίων Αναγκών του κάθε ασφαλιζόμενου όπως ορίζει η νομοθεσία.

Η συμπλήρωση των Ειδικών Δελτίων Αναγκών βοηθά στην καλύτερη γνωριμία μας δίνοντας τη δυνατότητα να μελετηθούν επαγγελματικά και με φροντίδα οι πραγματικές ανάγκες σας.

Εφαρμογή πολυτιμολόγησης

Στην εταιρία μας έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε άμεσα προσφορά ασφάλισης μέσω της εφαρμογής πολυτιμολόγησης που διαθέτουμε από 18 ασφαλιστικές εταιρίες του Κλάδου Αυτοκινήτων.

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτική προσφορά ασφάλισης σε σύνολο 18 επιλεγμένων προϊόντων για το συγκεκριμένο όχημα η οποία έγινε μέσω της εφαρμογής πολυτιμολόγησης που διαθέτουμε.

 

Tα σημεία που κάνουν τη διαφορά μας

Εμπειρία - Σιγουριά

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της IGR Insurance έπειτα από εμπειρία 26 ετών και έχοντας βαθιά γνώση της ασφαλιστικής αγοράς με διαρκή επαγγελματική εκπαίδευση, είναι σε θέση να σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο για εσάς, την οικογένειά σας καθώς και την περιουσία σας, και να σας προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεστε και την ασφάλεια σε κάθε στάδιο της ζωής σας.

Πιστοποίηση

Η IGR Insurance Brokers P.C ακολουθεί τα μοντέλα ασφαλιστικής ποιότητας MQI όπου και είναι πιστοποιημένο μέλος έχοντας σαν δεδομένο το έντυπο έρευνας αναγκών του κάθε πελάτη.

Ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις.

Η IGR Insurance διερευνά την ασφαλιστική αγορά για λογαριασμό σας και σας ενημερώνει ποια εταιρία ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Στόχος μας η εξεύρεση της καταλληλότερης ασφαλιστικής εταιρίας, με δεδομένο πάντα την ανάλυση των αναγκών σας μέσω του ειδικού δελτίου αναγκών, που να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της, στη σωστή τιμή.

Εξυπηρέτηση

Η φιλοσοφία της IGR Insurance είναι πελατοκεντρική έχοντας στο επίκεντρο τη συνεχή εξυπηρέτησή σας, απαντώντας στα ερωτήματά σας με σεβασμό και κατανόηση. Το προσωπικό που εργάζεται κοντά μας είναι εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο και είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επαγγελματισμό σε κάθε σας πρόβλημα. Η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι για εμάς πρωτεύον μέλημα.

Δίπλα σας σε κάθε στάδιο της ζωής σας

Οι άνθρωποι της IGR Insurance φροντίζουν τη διατήρηση της διαπροσωπικής σχέσης μέσω ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας για παροχή πληροφοριών και συμβουλών για οποιοδήποτε ασφαλιστικό θέμα και ιδιαίτερα εάν παρουσιαστούν δύσκολες στιγμές ( τηλέφωνο ανάγκης 693 222 0712 ).

Συνεχής ενημέρωση

Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται από έντονες οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις με αποτέλεσμα νέες μορφές κινδύνων να εμφανίζονται στη ζωή μας. Η IGR Insurance είναι κοντά σας, σύμμαχος στο σημερινό απρόβλεπτο περιβάλλον με διαρκή έρευνα αγοράς και συνεχή ενημέρωση για νέα, σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα και καλύψεις που ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες ζωής.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 30 & ΘΕΟΚΡΙΤΟΥ 11Α, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. : 2105781811, 2105777447

ΚΙΝ.   6932220712

 

ΔΕΣ-ΑΝ250716
250716-250718

Publish modules to the "offcanvs" position.