ΚΩΤΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

540
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7072/KOTTAS_PERIKLIS_2351073022_697726211_KERAMOSKEPES1-1649126325.jpg
ΚΩΤΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ
Διεύθυνση: Ελασσόνος 25, Ευαγγελικά, Κατερίνη 60133, Πιερίας
Τηλέφωνο: 2351073022
Κινητό: 6977262114
Email: lamariora@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης

ΚΩΤΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΟΝΩΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 

Με έδρα την Κατερίνη Πιερίας αναλαμβάνουμε την κατασκευή ,επισκευή και συντήρηση κεραμοσκεπών με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Με πολυετή εμπειρία παρέχουμε ολοκληρωμένες εργασίες κατασκευής κεραμοσκεπών στην Κατερίνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Ο σχεδιασμός της κατασκευής και η επιλογή των υλικών γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια σύμφωνα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε κτιρίου.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας τοποθετεί όλα τα υλικά εφαρμόζοντας όλες τις απαραίτητες εργασίες για να σας παραδώσουμε μια ασφαλή κατασκευή που θα απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην μόνωση της στέγης η οποία εφαρμόζεται με την χρήση άριστης ποιότητας υλικών απο επιλεγμένες εταιρείες του χώρου.

Ακόμη αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση της κεραμοσκεπής διενεργώντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους και κατόπιν ενισχύουμε και να επισκευάζουμε όλη την ξύλινη κατασκευή ώστε να είναι ασφαλής και λειτουργική.

Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινων σπιτιών όλων των διαστάσεων για οποιαδήποτε χρήση επιλέγοντας την καλύτερη ξυλεία για τις ανάγκες του κτιρίου σας και με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την κατασκευή του.

Τα ξύλινα σπίτια μπορούν να καλύψουν όλες τις ενεργειακές σας απαιτήσεις αλλά και έχουν την καλύτερη θερμο - ηχομόνωση.

Επιλέξτε ξύλινα σπίτια για την μόνιμη κατοικίας σας αλλά και ως επαγγελματικό χώρο εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον.

Μέσα σε όλες τις εργασίες κατασκευής της κεραμοσκεπής αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τοποθέτηση ενισχυμένων υδρορροών με μεγάλη αντοχή για την καλύτερη προστασία της κεραμοσκεπής και όχι μόνο.

Κατασκευάζουμε υδρορροές παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του κτιρίου.

Ακόμη αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές υδρορροών ώστε να καλύπτουν περιμετρικά την στέγη και να εξασφαλίζουν την σωστή αποστράγγιση των νερών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για ασφαλείς κατασκευές με άποψη .

Εξυπηρετούμε πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ελασσόνος 25, Ευαγγελικά, Κατερίνη, ΤΚ. 60133, Πιερίας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2351073022
ΚΙΝΗΤΟ :        6977262114
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :       http://www.stegesskepes.gr

ΛΙΝΚ ΑΠΟ X.O. : https://www.xo.gr/profile/profile-911657306/el/

FACEBOOK :https://www.facebook.com/stegesskepes.gr

YOU TUBE :https://www.youtube.com/user/11011967LK/videos

 

 

ΓΙΩ-310322
310322-310327

Publish modules to the "offcanvs" position.