ΧΑΪΔΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΟΥΚΙΑ

543
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7021/XAIDOUDIS_2395041573_6974666442_YDROROES_THESSALONIKH2-1645332121.jpg
ΧΑΪΔΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΛΟΥΚΙΑ
Διεύθυνση: ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 57002, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2395041573
Κινητό: 6974666442
Email: antonischaidoudis@gmail.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΧΑΪΔΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΥΔΡΟΡΟΕΣ ( ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ)
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΧΑΪΔΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΛΟΥΚΙΑ ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΛΟΥΚΙΑ ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η επιχείριση ΧΑΪΔΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με εδρα την Αρέθουσα στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης είναι μία σύγχρονη βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας υδρορροών, και τοποθέτησης ενώ παράλληλα έχουμε την δυνατότητα αντικατάστασης των παλαιών υδρορροών.

Η τεχνογνωσία, η υψηλή εξειδίκευση και η μηχανολογική υποδομή που διαθέτουμε, σας εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, τα οποία προορίζονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πλέον απαιτητικών πελατών.

Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αξιόπιστες λύσεις, είμαστε πάντα δίπλα σας. Οι ανταγωνιστικές τιμές, μας κάνει την πρώτη λύση στο πρόβλημά σας.
Τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας είναι η υψηλή αντοχή των προϊόντων μας, η απόλυτη στεγανότητα, η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, αλλά και η άριστη αισθητική που επιτυγχάνουμε σαν αποτέλεσμα

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Μελέτη, κατασκευή & τοποθέτηση υδρορροών
Καθαρισμό & επισκευή

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε τις υδρορροές που ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι σας ώστε να πετύχετε τη βέλτιστη εναρμόνιση.

Οι υδρορροές είναι διαθέσιμες σε διάφορες αποχρώσεις και κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται στο επιθυμητό μήκος. Εχουν επίστρωση ειδικής εργοστασιακής βαφής με αντισκωριακή προστασία.

Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες αξεπέραστης ποιότητας και εξασφαλίζουμε την άμεση διάθεση των προϊόντων μας, σε συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές.
Εξυπηρετούμε όλη την Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα σε ολη την Βόρεια Ελλάδα.
Επισκεπτόμαστε το χώρο σας για δωρεάν εκτίμηση.

Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΡΕΘΟΥΣΑ - ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ. 57002, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2395041573
ΚΙΝΗΤΟ :        6974666442   
Email :             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :        https://www.ydroroesthessaloniki.gr

 

ΓΙΩ-20222
200222-200227

Publish modules to the "offcanvs" position.