ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΕΥΗ

152
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/32-1442736973.jpg
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ ΕΥΗ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 59, Νέα Σμύρνη 171 23, Αττικής
Τηλέφωνο: 6951668078
Κινητό: 6951668078
Email: evi.n@flexiblebehavior.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΕΥΗ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ MSc

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Η Εύη Νεοφώτιστου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών MSc. In Behaviour Analysis Swansea University, της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων είναι επίσης μέλος του Association for Behavior Analysis και του Association for contextual behavioral science (ACBS).

Έχει εργαστεί εθελοντικά για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον ξενώνα "Ιόλαο" ψυχωσικών προσφύγων ως αρμόδια ψυχοκοινωνικής ένταξης. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Ν. Σμύρνης για τη διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών και εξελικτικών διαταραχών – παιδιών και εφήβων – χορήγηση και αξιολόγηση νοητικής δοκιμασίας WISC – III.Από το Μάρτιο του 2012 είναι υπεύθυνη του Ψυχοπαιδαγωγικού προγράμματοςτων δημοτικών ιατρείων τουΠ. Φαλήρου - στον τομέα της πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης, Εξελικτικών διαταραχών, προβλημάτων μάθησης και προβλημάτων συμπεριφοράς. Η θεραπευτική της κατεύθυνση είναι συμπεριφοριστική και έχει ερευνητική και πρακτική δραστηριότητα στο μοντέλο ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Τον τελευταίο χρόνο είναι εξωτερική συνεργάτης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης ΔιατροφικώνΔιαταραχών (ΚΕΑΔΔ). Έχει εκπαιδευτεί σε προγράμματα Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς (ABA) και Λεκτικής Ανάλυσης Συμπεριφοράς (Verbal Behavior) για παιδιά και εφήβους. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στο Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών του Λονδίνου, Master Practitioner Skills for Eatings Disorders & Obessity (NCFED) στις διατροφικές διαταραχές νευρική ανορεξία, βουλιμία και την παχυσαρκία.

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στο International Journal of Behavioral Consultation and Therapy και στο e-psychology.gr. Ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της και δέχεται συστηματική εποπτεία για τη δουλειά της.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : www.flexiblebehavior.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 - 61, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Publish modules to the "offcanvs" position.