ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΧΙΟΣ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΧΙΟΣ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΟΙΚΙΩΝ ΧΙΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ

412
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7214/FOURNARIS_6940816913_ELAIOXROMATISTIS_XIOS1-1657935340.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΧΙΟΣ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΧΙΟΣ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΟΙΚΙΩΝ ΧΙΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση: Καλλιμασιά, Χίος 82100, Χίου
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΧΙΟΣ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΟΙΚΙΩΝ ΧΙΟΣ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΙΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΙΟΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΧΙΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΙΟΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΧΙΟΣ - ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙΚΙΩΝ ΧΙΟΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΧΙΟΣ

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου ελαιοχρωματισμούς και μονώσεις στην Χίο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό .

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των οικοδομών προσφέρουμε ολοκληρωμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού και μόνωσης σε διαμερίσματα , μονοκατοικίες ,εξοχικές κατοικίες, πολυκατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους.

Με τέχνη και μεράκι επιμελούμαστε τους χώρους σας με ιδανικούς συνδυασμούς χρωμάτων και συνθέσεων που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

Ανανεώστε όλο σας το σπίτι με τις νέες χρωματικές τάσεις και προφυλάξτε τον χώρο σας από υγρασία,μούχλα και φουσκώματα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα οικολογικά χρώματα κορυφαίας ποιότητας που προσφέρουν υψηλής αισθητικής αποτελέσματα και είναι ασφαλή για την οικογένειά σας.

Δημιουργούμε ιδανικές χρωμοσυνθέσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα του δώσουν προσωπικότητα και στυλ. Με την σωστή επιλογή χρωμάτων θα προσφέρουμε άλλη προοπτική στον χώρο σας που θα σας ενθουσιάσει.

Ακόμη το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την μόνωση του κτιρίου σας χρησιμοποιώντας μόνο άριστα υλικά και με την επιμελημένη εφαρμογή τους σας προσφέρει ολοκληρωμένη μόνωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Φροντίζουμε να ελέγχουμε προσεχτικά όλο σας το κτίριο για να διασφαλίσουμε οτι η μόνωση θα γίνει σωστά και θα καλύψει όλες τις επιφάνειες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

Στην ανακαίνιση του κτιρίου σας μπορούμε να αναλάβουμε ακόμη τις γύψινες κατασκευές που απαιτούνται για την διαμόρφωση του χώρου σας . Δημιουργούμε νέα διαρρύθμιση με γύψινα χωρίσματα και με την κατασκευή ψευδοροφής έχετε μια ριζική αλλαγη του χώρου και ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Με αξιοπιστία και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
- ελαιοχρωματισμούς κτιρίων
- βάψιμο σπιτιού
- βάψιμο καταστημάτων
- βάψιμο πολυκατοικιών
- τεχνοτροπίες
- φρεσκαρίσματα
- παντος τύπου μονώσεις
- θερμοπροσόψεις κτιρίων
- εξωτερική θερμομόνωση
- ηχομονώσεις κτιρίων
- στεγνοποίηση ταράτσών
- γύψινες κατασκευές
- ψευδοροφές - κρυφοί φωτισμοί
- γύψινες επενδύσεις

 

Για καθαρή και επιμελημένη εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Καλλιμασιά, ΧΙΟΣ,  Τ.Κ:82100

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :6940816913
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :   https://monoseis-xios.4ty.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΓΙΩ-160722
160722-160727

 

Publish modules to the "offcanvs" position.