ΧΑΤΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ & ΥΙΟΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

398
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7271/XATZHS_6977236746_DAPEDA_THESSALONIKIS4-1662694013.jpg
ΧΑΤΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ & ΥΙΟΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 6, Καλοχώρι 57009, Θεσσαλονίκη
Κινητό: 6977236746
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΧΑΤΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
Κατηγορίες:
ΔΑΠΕΔΑ - ΠΑΤΩΜΑΤΑΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΧΑΤΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ & ΥΙΟΣ 
ΔΑΠΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΔΑΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΔΑΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΑΠΕΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΔΑΠΕΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΑΠΕΔΑ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΔΑΠΕΔΑ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Η επιχείρησή μας “ΧΑΤΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ & ΥΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Καλοχώρι, δραστηριοποιείται από το 1980 με τα ξύλινα δάπεδα προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μοναδικές προτάσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.
Η αγάπη μας, για το ξύλο και τη δουλειά μας, είχε ως φυσικό αποτέλεσμα και την εξειδίκευσή μας στον τομέα των αθλητικών δαπέδων τα οποία εγκαθίστανται κατά βάση σε γήπεδα μπάσκετ, γυμναστήρια και σχολές χορού.
Πέραν όμως των αθλητικών δαπέδων, η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται και με την τοποθέτηση, την συντήρηση αλλά και την ανακατασκευή όλων των ξύλινων δαπέδων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για εσάς για να αναλάβουμε από την επιλογή του σωστού δαπέδου για το χώρο σας, μέχρι την σωστή τοποθέτηση και την παράδοση του πάντα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους επιθυμούν να κάνουν μια αποτελεσματική ανακαίνιση στον χώρο τους πάντα με την αγάπη μας για την φύση και τη κομψότητα που δίνει το ξύλινο δάπεδο.
Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις οι οποίες μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε επιθυμία σας, τηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης με χαμηλό κόστος. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα σας προσφέρουμε το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχει δημιουργήσει ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο αυξάνεται και επιζητεί τις υπηρεσίες μας για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
28ης Οκτωβρίου 6 ΔΕΛΤΑ, Καλοχώρι, Τ.Κ:57009, Θεσσαλονίκη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :6977236746

 

ΓΙΩ-090822
090822-090827

Publish modules to the "offcanvs" position.