ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - STUDIO ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ - VOI & NOI

551
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/12-1442854558.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ -  STUDIO ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ - VOI & NOI
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 60, Αθήνα 105 60, Αττικής
Τηλέφωνο: 2103245581
Κινητό: 6936555697
Email: voiandnoi@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Voi & Noi...εσείς και εμείς τη μέρα του γάμου σας.

Το Voi & Noi αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων φωτογράφων, εικονοληπτών, monter και ειδικών στα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας. Την ιδέα του Voi & Noi ξεκίνησε ο Κουτμάνης Νίκος 10 χρόνια πριν.

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι και εικονολήπτες του Voi & Noi θα αποθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές του γάμου σας με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας και σε άριστη ποιότητα.

Οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες επεξεργάζονται ψηφιακά για ενα ιδανικό ωστόσο φυσικό αποτέλεσμα και η σύνθεσή τους στα ψηφιακά album δημιουργούν μια αίσθηση κινηματογραφική. Το montage και τη σκηνοθεσία του video αναλαμβάνουν επαγγελματίες monter.

Μέσα από το φωτογραφικό φακό η καλλιτεχνική αποτύπωση των στιγμών, μέσα από την ψηφιακή επεξεργασία η υψηλή αισθητική και μέσα από την απόλυτη συνεργασία πριν και μετά το γάμο σας η αντανάκλαση της προσωπικότητας του κάθε ζευγαριού που καθιστούν τον κάθε γάμο μοναδικό.

Με οδηγό λοιπόν την προσωπικότητα και την αισθητική του κάθε πελάτη και σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στο χώρο, εγγυόμαστε να φυλακίσουμε με τον φακό μας τις στιγμές και το συναίσθημα έτσι ώστε οι αναμνήσεις να μείνουν για πάντα.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και δείτε από κοντά μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών, DVD Montage, μοντέρνα ψηφιακά album και κλασσικά αναλογικά και επιλέξτε το πακέτο προσφοράς που σας καλύπτει.

Στην έκθεση στο χώρο μας μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε προσκλητήρια και μπομπονιέρες καθώς και να προτείνετε τις δικές σας ιδέες.

Publish modules to the "offcanvs" position.