ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΔΑΙΔΑΛΟΣ

638
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/8-1439370928.jpg
ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΔΑΙΔΑΛΟΣ
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 64, Θεσσαλονίκη 542 48, Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310319340
Κινητό: 6944393595
Email: epigrafi@dedalosigns.gr
Κατηγορίες:
ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Η επιχείρηση Φωτεινών Επιγραφών ΔΑΙΔΑΛΟΣ, με τη συνεχή της παρουσία στο χώρο των διαφημιστικών επιγραφών και κατασκευών απο το 1986 εώς και σήμερα, παρέχει τις εξής υπηρεσίες υψηλού επιπέδου:

1. Ψηφιακές εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητα ρολλά για εφαρμογή σε αυτοκίνητα - φορτηγά - λεωφορεία-τζαμαρίες-φωτεινές επιγραφές. 2. Φανάρια μονής ή διπλής όψεως σε όλα τα σχήματα και χρώματα με πρεσσαριριστά ή μη πλαστικά. 3. Μεταλλικά - ανοξείδωτα - πλαστικά γράμματα Σόκορο με εσωτερικό φωτισμό Νέον ή απλά σκοτεινά. 4. Ειδικές κατασκευές plexi-glass για εκθεσιακούς χώρους και χώρους παρουσιάσεων. 5. Banners διαφημιστικών εκδηλώσεων με ψηφιακές εκτυπώσεις. 6. Γιγαντοαφίσες. 7. Εξωτερικές και εσωτερικές επιγραφές και κατασκευές μοριακές με φωτισμό ή μη. 8. Αμμοβολές άριστης προσομείωσης σε διάφορα σχέδια και χρώματα. 9. Επιγραφές και σταυρούς με φωτισμό απο led.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι γνωστών εταιριών, εγγυημένα για την ανθεκτικότητα τους και το μεγάλο εύρος των εφαρμογών τους.

Το έμπειρο προσωπικό μας, με μεράκι και σεβασμό στον πελάτη, βρίσκεται δίπλα σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Αυτό ισχύει και μετά την πώληση. Είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλέψουμε για οποιαδήποτε αλλαγή θελήσετε στην επιγραφή σας.

Επίσης, αν η παλιά σας επιγραφή παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

webmail : http://www.dedalosigns.gr

Publish modules to the "offcanvs" position.