ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΡΕΝΤΗΣ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Αξιώσεις

1969
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/3693_img-1415351609.jpg
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΡΕΝΤΗΣ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΒΕΛΟΝΙΣΤΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου Ρέντη 120, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Αττική
Τηλέφωνο: 2104832803
Φαξ: 2104832803
Κινητό: 6977343813
Email: nikgeorg@otenet.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ - ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ – TCM,   ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ – COSMETIC,  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ  QI GONG,  ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ BIOMEDIS,  POST COVID  ΣΥΝΔΡΟΜΟ,  ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ- ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μετά την ολοκλήρωση των βασικών μου σπουδών στη Φυσικοθεραπεία το 1981, παρακολούθησα σεμινάρια μηχανικής διάγνωσης και θεραπείας σπονδυλικής στήλης κατά Mckenzie. Στο συμπόσιο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας το 1993, οι επιστημονικές μου αναζητήσεις βρήκαν σταθμό στην αποκατάσταση της άκρας χειρός και του άνω άκρου. Παρακολούθησα σεμινάρια εξειδίκευσης, αλλά και συμπόσια, ημερίδες και συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Για δύο θητείες διετέλεσα ταμίας (1999-2006) της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας συλλόγων θεραπευτών Χεριού - EFSHT - διατηρώντας σταθερά το ενδιαφέρον μου.

Επιπλέον από το 1996-2001 άρχισα να σπουδάζω Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (Traditional Chinese Medicine/TCM). Τον Απρίλη 2001 σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κίνα (Πανεπιστήμιο Cheng Du) έζησα την μοναδική εμπειρία του Παραδοσιακού Βελονισμού και απέκτησα την πρώτη μου κλινική εμπειρία. Από τον Ιανουάριο 2010 μέχρι τον Ιούνιο 2011 εκπαιδεύτηκα στον Βιοϊατρικό βελονισμό, αποκτώντας την πιστοποίηση από την Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρείας Αλγολογίας (ΕΦΕΑ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Βελονισμού και του προέδρου της κου Μιλτιάδη Καράβη - Φυσιάτρου.

Είμαι μέλος των συλλόγων ΠΣΦ, ΠΕΕΦ και ιδρυτικό μέλος της ΕΦΕΑ, όπου συμμετέχω στην εκπαιδευτική ομάδα και διατηρώ τη θέση του αντιπροέδρου στο Δ.Σ για τρίτη συνεχή θητεία μετά τις εκλογές του 2019. Έχω παρακολουθήσει το διεθνές συνέδριο στην Αθήνα, 25-27 Μαΐου 2012 XV ICMART στον Ιατρικό Βελονισμό και τρία Διεθνή συνέδρια TCM που διοργανώθηκαν από τον Ελληνικό Σύλλογο Κινέζικης Ιατρικής/ΕΣΚΙ.

Εκπαιδεύτηκα στον Ευρωπαϊκό Ωτοβελονισμό από τον ιατρό κ. Giancarlo Bazzoni στα μυοσκελετικά προβλήματα, στον πόνου, στις ψυχοσωματικές διαταραχές και στην παχυσαρκία. Παρακολούθησα κοντά στην δασκάλα της TCM Dr. Radha Thambirajah ειδικές τεχνικές και πρωτόκολλα στην αντιμετώπιση του πόνου και των συναισθηματικών διαταραχών. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκα στην Δερματολογία και στον Αισθητικό Βελονισμό (cosmetic acupuncture) και σε παραδοσιακές τεχνικές Gua Sha και Cupping, αποκτώντας την ιδιότητα μέλους της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αισθητικού Βελονισμού. Ακόμη, ολοκλήρωσα την εκπαίδευση στην μέθοδο εξισορρόπησης της ενέργειας (BALANCE) του Dr Tan που διοργάνωσε η ΕΣΚΙ σε δύο επίπεδα (Level 1 και Advance). Τέλος, εκπαιδεύτηκα στο μικροσύστημα του Κρανιακού Βελονισμού του Dr. Yamamoto (New Scalp Acupuncture). Ταξίδεψα για δεύτερη φορά στην Κίνα στο Πανεπιστήμιο της Σαγκάης και στα πέντε μεγάλα νοσοκομεία της πόλης και βίωσα από κοντά την συνεργασία της παραδοσιακής και της σύγχρονης ιατρικής (Integrative Hospital).

Τέλος σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας- ΕΦΕΑ στο χώρο της εξειδίκευσης και πιστοποίησης στο Βελονισμό φυσικοθεραπευτών και ιατρών, από την αρχή του 2018 βρίσκεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πα.Δ.Α.), του οποίου επιστημονικός Διευθυντής είναι ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Γεωργούδης μαζί με ανανεωμένη ομάδα εκπαιδευτικών αποτελούμενη από καθηγητές του ΕΚΠΑ, εξειδικευμένους ιατρούς και φυσικοθεραπευτές στο Βελονισμό. Στην ακαδημαϊκή εκπαιδευτική σειρά 2019-2020 είμαι υπεύθυνος στην κλινική πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευόμενων στον Παραδοσιακό Κινέζικο Βελονισμό. 

 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ανεξάρτητοι και αυτόνομοι χώροι θεραπείας με σύγχρονες ψηφιακές συσκευές

ηλεκτροθεραπείας, BFB - EMG, ιοντοφόρηση, Laser,υπέρηχoι,
μαγνητικά πεδία, spa, φωτοθεραπεία με πολωμένο φως

 

ΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
Είναι μια εναλλακτική μέθοδος διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας που βασίζεται
στο αυτί και εφαρμόζεται στο πτερύγιο του αυτιού,το οποίο είναι νευροαντανακλαστικό μικροσύστημα του ανθρωπίνου σώματος .

 

ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ - ΕΥ ΖΗΝ
Λεμφική παροχέτευση Vodder, Εξισορρόπηση ανοσοποιητικού συστήματος, Εναρμόνιση ενέργειας, Detox, SPA, Hot Stones,Διατροφή - Συμπληρώματα διατροφής.

 

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ
Στατική και δυναμική ανάλυση βάδισης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Ιωάννου Ρέντη 120, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2104832803
ΚΙΝ.   6977343813
EMAIL   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :  http://www.acutherapist.gr 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΣΟΥ-081123
081123-081124

Publish modules to the "offcanvs" position.