ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΟΣΤΕΟ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ Αξιώσεις

576
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/1219_img-1416218553.jpg
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΟΣΤΕΟ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 71, Αθήνα 115 21, Αττική
Τηλέφωνο: 2107296156 - 2107224
Κινητό: 6932161412
Email: goudevenos@osteopyhsio.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

OSTEO- PHYSIO THERAPY LAB

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΣΤΕΟ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛ. ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ D.N, P.T

Δρ. OF MANUAL MEDECINE - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεώργιος Ηλ. Γουδέβενος, D.N., P.T., M.T.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Osteo-Physio Therapy, Γεώργιος Η. Γουδέβενος, είναι Ειδικευμένος Φυσικοθεραπευτής και κατέχει τον τίτλο του Dr. Of Manual Medicine, με πολυετείς σπουδές στην Αγγλία, την Σουηδία και την Αμερική. Συγκεκριμένα, είναι κάτοχος πτυχίου της Ανωτάτης Σχολής Naprapathic of Manual Medicine της Στοκχόλμης, όπου ειδικεύτηκε στην Οστεοπαθητική – Χειροπρακτική Σπονδυλικής Στήλης – Αρθρώσεων.

Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Florida καθώς και στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής του San Diego στην Αμερική, με αντικείμενο την Εργομέτρηση και την Αποκατάσταση Παθήσεων, Κακώσεων και Μετεγχειρητικών Καταστάσεων στη Σπονδυλική Στήλη και στα Άκρα. Μετεκπαιδεύτηκε στην ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και είναι διπλωματούχος εκπαιδευτής στη συγκεκριμένη μέθοδο.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Ορθοπεδικής Κλινικής Τραυματολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, όπου συμμετέχει και σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα. Παράλληλα, διδάσκει στα μεταπτυχιακά μαθήματα καθώς και στη διδακτέα ΎΛΗ. Το ερευνητικό του έργο επεκτείνεται και στο εξωτερικό όπου συνεργάζεται με τα Πανεπιστήμια της Florida και του San Diego. Είναι επίσης Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εναλλακτικής Θεραπευτικής Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Manual Medicine Ελλάδος. Είναι ενεργό μέλος σε επιστημονικούς συλλόγους όπως ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, η Επιστημονική Εταιρεία Φυσικοθεραπευτών, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαστηριούχων Φυσικοθεραπευτών, ο Σουηδικός Σύλλογος Manual Medicine, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Φυσικοθεραπευτών (W.C.P.T.), η Επιστημονική Επιτροπή Π.Φ.Σ. και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργομετρικών Κέντρων Αποκατάστασης MedX.

Έχει συγγράψει ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών και ερευνητικών εργασιών και έχει δημοσιεύσει επιστημονικό υλικό στον Ημερήσιο Ηλεκτρονικό και Επιστημονικό Τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει σε σημαντικά συνέδρια του χώρου. Αξιοσημείωτη είναι η εμπειρία του και στο χώρο του αθλητισμού όπου έχει παράσχει φυσικοθεραπευτική υποστήριξη σε Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας και της ιστιοσανίδας, σε αθλητές της άρσης βαρών, των καταδύσεων, του στίβου, καθώς και στις εθνικές ομάδες πάλης ανδρών και βόλεϊ γυναικών. Συμμετείχε επίσης στην πολυκλινική της Ολυμπιάδας του 2004, στο τμήμα φυσικοθεραπείας.

Έχει εκπονήσει ειδικό πρωτόκολλο φυσικής αποκατάστασης και εργομετρίας της ιδιοπαθούς σκολίωσης, όπου έχει γίνει αποδεκτό σε παγκόσμιο επίπεδο για την σφαιρική αντιμετώπιση της σκολίωσης.

Παράλληλα με το επιστημονικό του έργο, παρέχει άμισθη υποστήριξη στο «Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων» και στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

website : http://www.goudevenos.gr

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΟΣΤΕΟ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. : 2107296156 - 2107224536, 6932161412

 



ΚΑΡ-061017
061017-061019

Publish modules to the "offcanvs" position.