• ΥΓΕΙΑ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  • ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΝΑΤΟΛ - Α. ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - Η. ΤΟΛΙΜΑΖΗΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΝΑΤΟΛ - Α. ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - Η. ΤΟΛΙΜΑΖΗΣ

619
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6041/3-1447925043.jpg
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΝΑΤΟΛ - Α. ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - Η. ΤΟΛΙΜΑΖΗΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Σαλαμίνος 120, Κερατσίνι 187 57, Αττικής
Τηλέφωνο: 2104321375
Κατηγορίες:
ΥΓΕΙΑ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

Α. ΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - Η. ΤΟΛΜΑΖΗΣ

ΑΝΝΑΤΟΛ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

 

- ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

- ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

- ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

- ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΒΡΕΦΩΝ

- ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

 

Το φαρμακείο ANNATOL στο Κερατσίνι είναι ένα σύγχρονο φαρμακείο, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα. Σε εμάς, εκτός από φάρμακα, θα βρείτε προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, καλλυντικά, είδη μακιγιάζ, παιδικές τροφές και βρεφικά είδη. Παράλληλα, διαθέτουμε ορθοπεδικά είδη, ηλεκτρονικά θερμόμετρα, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και ψηφιακά πιεσόμετρα.

Ο χώρος μας είναι άριστα ταξινομημένος και πλήρως οργανωμένος, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Στόχος μας είναι ο ικανοποιημένος πελάτης και, για το λόγο αυτό, φροντίζουμε πάντα να δίνουμε τις ανάλογες επιλογές και εναλλακτικές στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

​Είμαστε ένα δυναμικό και καινοτόμο φαρμακείο, προσηλωμένο στην παροχή υπηρεσιών για την απόλυτη ικανοποίησή σας.
Εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας σε θέματα υγείας, με την παροχή των γνωστών βιομηχανικών φαρμάκων που υπάρχουν στην αγορά, αλλά και με την κατασκευή γαληνικών σκευασμάτων. Αρκετές είναι οι φορές που τα φάρμακα που κυκλοφορούν δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως συγκεκριμένες ανάγκες ασθενών ή, ακόμη χειρότερα, πολλές φορές αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας το φαινόμενο της μακρόχρονης έλλειψης φαρμάκων, λόγω και της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

​Στις περιπτώσεις αυτές, το φαρμακείο μας αναλαμβάνει για εσάς την παρασκευή φαρμάκων βάσει συγκεκριμένης συνταγής, που θα μας προσκομίσετε από το γιατρό σας. Τα φάρμακα αυτά είναι γνωστά ως «γαληνικά σκευάσματα» και φτιάχνονται σε ειδικό εργαστήρι που διαθέτουμε.

 

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛ-ΑΝ091116
091116-091117

 

Publish modules to the "offcanvs" position.