ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΣΤΙΑ

841
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6725/1-1522746151.jpg
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ -  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΣΤΙΑ
Διεύθυνση: Αργενους 3, Νέα Ιωνία 142 33, Αττική
Τηλέφωνο: 2102758273
Κινητό: 69744259579
Email: kardasalex@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΣΤΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Καθαρισμοί πολυκατοικιών, Οικιών
Απολυμάνσεις, Καθαρισμοί κήπων
Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων
Άμεση εξυπηρέτηση, Φιλικές τιμές

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 40€
O καθαρισμός πολυκατοικίας περιλαμβάνει. Σκούπισμα και σφουγγάρισμα στα πλατύσκαλα και τις σκάλες όλων των ορόφων. Καθάρισμα στα κάγκελα της σκάλας όλων των ορόφων. Καθάρισμα ασανσέρ σε πόρτες, καθρέπτες και διακόπτες. Καθαρισμός της πόρτας της εισόδου πολυκατοικίας. Καθαρισμός των τζαμιών εισόδου. Πλύσιμο του πεζοδρομίου. Καθαρισμός στα παράθυρα του κλιμακοστασίου.

 

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων από 7 € / ώρα

Θέλετε να δώσετε ένα νέο αέρα στον εργασιακό σας χώρο με ένα γενικό καθαρισμό ή ενδιαφέρεστε για την τακτική καθαριότητα του γραφείου σας; Εμπιστευθείτε την ΕΣΤΙΑ όπως έχουν κάνει αρκετοί επαγγελματίες, άλλα και δημόσιοι φορείς, μέχρι τώρα και απολαύστε γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, στις ώρες και μέρες που εσείς θέλετε. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πάντα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υλικά καθαρισμού, φροντίζουμε να εργάζεστε, εσείς και οι συνεργάτες σας, σε ένα απόλυτα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον.

 

Καθαρισμός Κτηρίων

Το συνεργείο καθαρισμού της ΕΣΤΙΑ Καθαρισμοί είναι σε θέση να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε καθαρισμούς κτηρίων, που συνήθως παρουσιάζονται στη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με τους καθαρισμούς κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά.

 

Απολυμάνσεις Μικροβιοκτονίες Μυοκτονίες

Η ΕΣΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ μπορεί να αναλάβει την απολύμανση, μικροβιοκτονία εντομοαπώθηση, μυοκτονία, του χώρου σας με ειδικά πιστοποιημένα φάρμακα και την εφαρμογή τους από εξειδικευμένο προσωπικό. Ακόμα παρέχεται πιστοποιητικό καθαριότητας διάρκειας 6 μηνών. Οι τιμές διαμορφώνονται κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αργένους 3, Νέα Ιωνία, 14233, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2102758273
ΚΙΝ.  6974259579
Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΣ-100521
100521-100522

Publish modules to the "offcanvs" position.