ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

37
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1436246382.jpg
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Διεύθυνση: Μαρούσι -, Μαρούσι 15121, Αττική
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

WATER SOLUTION

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εγκαταστάσεις ύδρευσης - Επισκευές σωληνώσεων και παντός τύπου συσκευών ύδρευσης (θερμοσίφωνες, καζανάκια, μπαταρίες κ.λπ.). Για περισσότερο από 10 χρόνια οι τεχνικές παρεμβάσεις της Watersolution απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των πελατών μας.

Η εταιρεία μας είναι μία από τις πιο σύγχρονες στο χώρο της θέρμανσης και της ύδρευσης, καθώς και της ηλιακής ενέργειας και του φυσικού αερίου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας προσφέρει, στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, την πολύτιμη τεχνική του εμπειρία - συμβουλή - μελέτη, για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον κλάδο της θέρμανσης, της ύδρευσης και των λοιπών θεμάτων που αφορούν στον κλάδο μας -υδραυλικά, αποχέτευση, ηλιακοί-.

Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από τους πιο επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους και παρέχουν τα μεγαλύτερα στάνταρς -ISO-, καθώς προσφέρουν μακροχρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. Η σωστή και εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση του μόνιμου προσωπικού μας, η ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης, η φιλική - ανθρώπινη σχέση και διάθεση προς τον πελάτη, η συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, η τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των εγκαταστάσεων των πελατών μας, καθώς και οι προσιτές τιμές μας, μάς καθιστούν την καταλληλότερη επιλογή σας, όταν κτίζετε ή ανακαινίζετε το χώρο σας.

Η Watersolution αξίζει την εμπιστοσύνη σας, καθώς έχουμε αποδείξει ότι κάθε έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθός του, το αντιμετωπίζουμε σφαιρικά.

 

E-MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

WEBSITE : WWW.WATERSOLUTION.GR

Publish modules to the "offcanvs" position.