ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - IMEGA EVO HELLAS - ΣΟΥΤΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

1361
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/images-1442068501.jpg
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ -  IMEGA EVO HELLAS - ΣΟΥΤΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Διεύθυνση: Αλεξιουπόλεως 9, Αργυρούπολη 164 52, Αττική
Τηλέφωνο: 2109920118
Φαξ: 2109958090
Κινητό: 6937038282 - 6937122281 - 6943213200
Κατηγορίες:
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΣΟΥΤΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

IMEGA HELLAS

Η IMEGA ® γεννήθηκε το 2002 με το σκοπό να χορηγήσει στον τομέα μετατροπών του αυτοκινήτου με καύσιμο GPL και ΜΕΘΑΝΙΟ , επαγγελματισμό , υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσίες πελατών . Ένα management με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο , καθώς και παγιωμένες συνεργασίες με οργανισμούς και εταιρείες που πρωταγωνιστούν στο χώρο των οχημάτων , καθιστούν την IMEGA ® ένα parther αναφοράς για την ανάπτυξη και την έρευνα των εξεζετημένων εξαρτημάτων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας .

Οι νέες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Sansepolcro (AR) , διαχωρίζονται σε διοικητικά γραφεία , τεχνικό γραφείο , κέντρο εκπαίδευσης , περιοχή έρευνας και ανάπτυξης , αποθήκη πωλήσεων και μηχανουργείο . Η εταιρεία IMEGA ® εδραιώνει την θέση της στο τομέα των μετατροπών ως κατασκευαστής συστημάτων GPL και ΜΕΘΑΝΙΟΥ ΜΕΤΑΝΟ , χάρη στο σύστημα της αλληλουχικής έγχυσης με την επωνυμία EVO.

Επιπλέον η IMEGA ® από το 2002 είναι επίσημος και αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ιταλία των προϊόντων GFI , των νέων προηγμένων συστημάτων για την μετατροπή σε καύσιμο αέριο των οχημάτων βενζίνης .

Η GFI , διαμέσου μιας συνεργασίας με τους κυριότερους κατασκευαστές οχημάτων , επέδειξε από πάντα τον μέγιστο σεβασμό για τους κοινοτικούς κανονισμούς εκπομπών και πιστοποιήσεων διαμέσου καινοτομιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας . Η IMEGA ® διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της διαμέσου μιας στρατηγικής μέτριας και μακράς περιόδου που εντοπίζεται στην ποιότητα του δικτύου της περισσότερων από 300 εξουσιοδοτημένων κέντρων στην Ιταλία , διαμέσου : Εξατομικευμένες υπηρεσίες , Ένα staff τεχνικών και προμηθευτών που πραγματοποιούν εκπαίδευση ''on site '' , Εκπαίδευση εγκατάστασης , Ανάπτυξη και υποστήριξη των προϊόντων , Υποστήριξη στις γραφειοκρατικές διαδικασίες (εεπιθεωρήσεις , κίνητρα ) , Υποστήριξη on-line , από απόσταση ή τηλεφωνική , Υποστήριξη on-site.

 

Website : www.imega.gr

ΚΑΡ-150914

Publish modules to the "offcanvs" position.