ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΑΝΕΓΕΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

8
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8557/PIPERIS_CONSTRUCTION_6932664407_OIKODOMIKES_ERGASIES_ZAYNTHOS1_1719772156.jpg
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΑΝΕΓΕΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Διεύθυνση: Παξών 22, Ζάκυνθος 291 00, Ζακύνθου
Τηλέφωνο: 6932664407
Κινητό: 6932664407
Email: tsoyktasos@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
ΑΝΕΓΕΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Καλωσορίσατε στην εταιρεία Piperis Construction του Τσουκαλά Αναστάσιου στην όμορφη Ζάκυνθο!

Είμαστε μια οικοδομική εταιρεία που δραστηριοποιείται με πάθος και δέσμευση στην κατασκευή ποιοτικών κτιρίων και παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οικοδομικών εργασιών στο νησί μας. Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα, είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως αξιόπιστοι και επαγγελματικοί συνεργάτες σε κάθε οικοδομική πρόκληση.

Στην Piperis Construction αναλαμβάνουμε με επιτυχία την ολοκλήρωση του σκελετού κάθε οικοδομικού κτιρίου, ενώ παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα εξ ολοκλήρου κατασκευής κτιρίων και την παράδοσή τους με το κλειδί στο χέρι. Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα και επαγγελματική εκτέλεση κάθε έργου.

Με μια πολυετή εμπειρία στον τομέα της οικοδομής, η εταιρεία Piperis Construction έχει αποκτήσει βαθιά γνώση και εξειδίκευση σε κάθε πτυχή του επαγγέλματος. Η εμπειρία μας μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τις πιο προκλητικές οικοδομικές προκλήσεις.

Στην Piperis Construction, κατανοούμε τη σημασία της άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης κάθε έργου. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό και ακρίβεια.

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση σε κάθε πτυχή του επαγγέλματος, αναλαμβάνουμε την ανέγερση κτηρίων, την κατασκευή πισίνων, τις δομικές κατασκευές, τις οικοδομικές εργασίες παντός τύπου, τις μπετοκατασκευές, τις αντιστηρίξεις και ανακαινίσεις, καθώς και τα βιομηχανικά δάπεδα.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση, δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα εξ ολοκλήρου κατασκευής κτιρίων, αναλαμβάνοντας το έργο από την αρχή μέχρι το τέλος και παραδίδοντάς το στους πελάτες μας έτοιμο για χρήση. Με υπεύθυνο προσωπικό και χρήση προηγμένων τεχνολογιών και υλικών, διασφαλίζουμε την ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση κάθε έργου.

Επιπλέον, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση για να ανταποκριθούμε στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων βασισμένων στην εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Παξών 22, Ζάκυνθος,  ΤΚ. 291 00  Ζακύνθου

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6932664407
Email :      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :  https://piperis-construction.gr

 

 

ΜΑΙΡ-280624
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.