ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΦΕ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

219
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7332/TO_STEKI_MAS_STO_VOTANIKO_2155051120_ESTIATORIO_KAFE1-1665563660.jpg
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ -  ΚΑΦΕ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ  - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: Αγίου Πολυκάρπου 24, Βοτανικός 11855, Αττικής
Τηλέφωνο: 2155051100
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΒΗΤΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
ΚΑΦΕ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ 

Στον Βοτανικό, σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά, θα βρείτε το καφέ - ψητοπωλείο μας “Το στέκι μας” το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του από 2012 και συνεχίζει με την ίδια αγάπη και μεράκι να σας προσφέρει καθημερινά εξαιρετικές γεύσεις μέσα σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

Πρόκειται για έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο ο οποίος είναι κοντά σας όλο το 24ωρο. Έτσι, μπορείτε να μας επισκεφτείτε με την οικογένεια ή την παρέα σας και να περάσετε όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις σε προσιτές τιμές.

Σας περιμένουμε καθημερινά στο καφέ - ψητοπωλείο μας από νωρίς το πρωί για να σας προσφέρουμε όλους τους καφέδες, σφολιατοειδή και τα συναφή τους. Από μεσημέρι έως αργά το βράδυ, οι γεύσεις πάνε και έρχονται με κοντοσούβλι, κοκορέτσι, φρυγαδέλι, κοτόπουλα σούβλας και της ώρας αλλά και με καλό κρασί και νόστιμο φαγητό η ώρα θα έχει περάσει χωρίς να το καταλάβετε.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Πολυκάρπου 24, Αθήνα - Βοτανικός, 11855, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2155051100
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :        https://tostekimas.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΕΛΛΗ-121022
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.