ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΡΓΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΡΓΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΩΣΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

363
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7275/TODIAMANTI_6938286128__GYALISMA_MARMARON_ARGOS8-1663088656.jpg
ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΡΓΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΡΓΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΩΣΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣ  - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Διεύθυνση: κορινθου 72, Άργος 21200, Αργολίδος
Κινητό: 6938286128
Email: takisdiamadi@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΡΓΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΩΣΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΡΓΟΣ - ΔΑΠΕΔΑ ΑΡΓΟΣ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣ -ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΡΓΟΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΡΓΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΓΟΣ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΡΓΟΣ - ΛΕΙΑΝΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΡΓΟΣ ,ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Η εταιρία “Διαμάντι” ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον χώρο του μαρμάρου το 1980 και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από τότε έχει διευρύνει τους τομείς παροχής υπηρεσιών της. Την χαρακτηρίζει η πολυετής εμπειρία και η εξειδίκευση (συνεχή τεχνική ενημέρωση στην Ιταλία) πάνω στην επεξεργασία των υλικών, Μαρμάρου – Μωσαϊκού – Γρανίτη – Πέτρας – Πλακιδίων – Τσιμεντοειδών κλπ.

Εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υλικά με άριστο εξοπλισμό και μηχανήματα νέας τεχνολογίας σε Δάπεδα, Σκάλες, Επενδύσεις, Πάγκους Κουζίνας – Μπάνια, Τραπεζάκια άλλα αντικείμενα. Μπορείτε να επιλέξετε την εφαρμογή που επιθυμείτε για το χώρο σας ανάμεσα στις τεχνικές δυνατότητες της επιχείρησης μας με Νερόλουστρο – Κρυσταλοποίηση – Λείανση – Αδιαβροχοποίηση – Καθαρισμό – Προστασία των παραπάνω υλικών και συναφών ειδών.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να δώσουμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος σας. Η εμπειρία, ο εκσυγχρονισμός μας και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, μας κατατάσσουν σε μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες του χώρου.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών ολοένα και υψηλότερης ποιότητας χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα ενώ παράλληλα διατηρούμε την αξιοπιστία που ήδη μας χαρακτηρίζει.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
κορινθου 72, ΑΡΓΟΣ  Τ.Κ:21200 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ :6938286128
KINHTΟ :6938286128
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://diamadi.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΓΙΩ-130922
130922-130927

Publish modules to the "offcanvs" position.