ΤΖΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ

1343
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7046/ANDREAS_TZANHS_6976045592_KERAMOSKEPES_KORINTHOS1-1647683307.jpg
ΤΖΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ -  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ
Διεύθυνση: ΙΣΘΜΙΑ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20010, ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Κινητό: 6976045592
Email: skepes.adreas@gmail.com
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΖΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΣΟΦΙΤΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΙΟΣΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επισκευή κεραμοσκεπής στην Κόρινθο αλλά και στην Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

Το συνεργείο μας με άρτια κατάρτιση και εμπειρία κατασκευάζει παντος τύπου κεραμοσκεπές για το σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και ειδικές ξύλινες κατασκευές για κάθε χρήση.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή της κεραμοσκεπής σας αντικαθιστώντας όλα τα παλιά κεραμίδια και ελέγχουμε παράλληλα όλη την κατασκευή για να εφαρμόσουμε ενισχύσεις οπου χρειάζεται .

Κατασκευάζουμε ακόμη ξύλινες πέργκολες, σοφίτες, ξύλινες βεράντες , ξυλινα σπιτάκια κήπου και ξυλινές κατασκευές ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό επιλέγουμε μόνο άριστα υλικά στις κατασκευές μας και ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής για να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας .


Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία αναλαμβάνουμε :

- κατασκευή κεραμοσκεπής

- επισκευή κεραμοσκεπής

- πέργκολες

- σοφίτες

- ξύλινα δάπεδα

- ξύλινα ταβάνια

- σάουνα

- ξύλινες βεράντες

- κιόσκια

- ξύλινα σπίτια

 

Υψηλής ποιότητας εργασίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εξυπηρετούμε Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΙΣΘΜΙΑ, ΤΚ. 20010, ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6976045592
Email :      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Website :  http://www.skepes-tzanis.4ty.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΓΙΩ-190322
190322-190327

Publish modules to the "offcanvs" position.