• ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΠΑΤΩΜΑΤΖΗΔΕΣ
  • ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

260
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7278/TEXNH_KAI_PATOMATA_6936771037__KALAMATA1-1663293175.jpg
ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Διεύθυνση: Φαρών 143, Καλαμάτα 241 00, Μεσσηνίας
Κινητό: 6936771037
Email: info@texnipatoma.gr
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
Κατηγορίες:
ΔΑΠΕΔΑ - ΠΑΤΩΜΑΤΑΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΠΑΤΩΜΑΤΖΗΔΕΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑ 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΑΠΕΔΑ ΜΑΣΙΦ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - LAMINATE ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΑΠΕΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΑΠΕΔΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ , ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Η επιχείρησή μας “Τέχνη & Πάτωμα” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο των δαπέδων, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και πολλή αγάπη, να παρέχει υπηρεσίες που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο, όσο και για την υψηλή αισθητική τους.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους με ξύλινα και συνθετικά-πλαστικά πατώματα υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας.

Διαθέτουμε το κατάλληλο δάπεδο για κάθε χώρο και σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών από δάπεδα μασίφ, συνθετικά (laminate) ή βινυλικά, πλαστικά δάπεδα, προγυαλισμένα δάπεδα, ξύλινα δάπεδα ειδικά για εξωτερικούς χώρους - deck, καθώς και δάπεδα βαρέως τύπου.

Παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει την ιδανική λύση για το δάπεδο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας κατά την διάρκεια των εργασιών συμβουλεύοντας σας και απαντώντας στις απορίες σας, αλλά και μετά το πέρας των εργασιών για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Εξυπηρετούμε όλο τον νομό της Καλαμάτας αλλα και τους γύρω νομούς κατόπιν συννενόησης. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Φαρών 143, Καλαμάτα, Μεσσηνίας,  Τ.Κ:24100

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ : 6936771037
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://texnipatoma.gr/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/tsaldaris.kalamata/

 

ΓΙΩ-160922
160922-160927

Publish modules to the "offcanvs" position.