ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΚΑΒΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

30
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8659/TENTES_MAKVAIOS_6976514158_TENTES_TOUMBA_THESSALONIKI17_1727718053.jpg
ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΚΑΒΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διεύθυνση: Υπατίας 48, Άνω Τούμπα 543 51, Αττικής
Τηλέφωνο: 2310911270
Κινητό: 6976514158
Email: john.makavaios@gmail.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
Μακαβαίος Ιωάννης
Κατηγορίες:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣΤΕΝΤΕΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΚΑΒΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕΝΤΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΩΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΕΝΤΩΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΝΤΕΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΝΤΕΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΝΤΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΖΑΛΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΕΝΤΩΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΑΨΙΜΟ ΤΕΝΤΩΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

Έχοντας μια εμπειρία άνω των 20 χρόνων στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών και συστημάτων σκίασης, ο κύριος Μακαβαίος Γιάννης δραστηριοποιείται στο χώρο, με έδρα στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης και με την προσωπική επίβλεψη του, καλύπτει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής κατασκευής.

Το κατάστημα "ΤΕΝΤΕΣ ΜΑΚΑΒΑΙΟΣ" εξυπηρετεί τον εκάστοτε πελάτη με μια ευρεία ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούνται για τέντες κατοικιών, καταστημάτων όλων των ειδών, ξενοδοχείων, ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων, ψηφιακές εκτυπώσεις κ.α.

Ερχόμαστε στο χώρο σας και δίνουμε προσφορά, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Σας προσφέρουμε τέντες, μπάρες, καποτίνες, τέντες με βραχίονες, με κασέτα, πέργκολες, περγκοτέντες, στόρια και ρολο-κουρτίνες, ομπρέλες τηλεσκοπικές, επαγγελματικές, για να επιλέξετε και να έχετε το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με σίδερα λευκά, αλουμινίου, και με αυτοματισμούς. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια, που δεν σας προστατεύουν μόνο από τις καιρικές συνθήκες αλλά βελτιώνουν και διακοσμητικά, κάθε χώρο που τοποθετούνται.

Μπείτε στον κόσμο της Ψηφιακής Εκτύπωσης! Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε κατόπιν παραγγελίας σας, θέματα της αρεσκείας σας, σε οποιαδήποτε διάσταση για εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ :

Τέντες με βραχίονες
Πέργκολες
Κασέτες
Τεντόπανα
Εσωτερική σκίαση
Ψηφιακές Εφαρμογές σε τέντες
Επαγγελματικές Ομπρέλες
Καποτίνες
Αυτοματισμοί τεντών
Ζελατίνες
Ειδικές κατασκευές τεντών
Κλασικά Σίδερα

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ :
Με το πέρασμα των χρόνων οι τέντες χρειάζονται συντήρηση - επισκευή - πλύσιμο!

Με ένα τηλέφωνο ερχόμαστε στο χώρο σας, επισκευάζουμε το πρόβλημα, που πιθανώς έχει προκύψει, κάνοντας την τέντα σας Ολοκαίνουργη!

Περιοχή εξυπηρέτησης: Όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης + Χαλκιδική

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Υπατίας 48,  Άνω Τούμπα  Τ.Κ : 54351  Θεσσαλονίκης

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2310911270
KINHTΟ :6976514158
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΓΙΩ-300924
300924-300929

Publish modules to the "offcanvs" position.