• ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
  • ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

82
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8599/TELETES_LASKARIS_2671025035_6934936264_GRAFEIO_TELEETON_ARGOSOLI5_1723053376.jpg
ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
Διεύθυνση: Σιτεμπόρων 10, Αργοστόλι 281 00, Κεφαλληνίας
Τηλέφωνο: 2671025035
Κινητό: 6934936264
Email: teleteslaskaris@gmail.com
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
Κατηγορίες:
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΤΕΛΕΤΕΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Το γραφείο τελετών "ΛΑΣΚΑΡΗΣ" το οποίο βρίσκεται στο Αργοστόλι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο των επικήδειων τελετών. Στην μακρόχρονη αυτή σχέση του με τον συνάνθρωπο, το γραφείο μας, προσφέρει τις υπηρεσίες του με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό απέναντι στον εκλιπόντα και στους συγγενείς του.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το γραφείο μας, μπορεί να αναλάβει την οργάνωση τελετών όλων των κατηγοριών, την τέλεση μνημοσύνων, την αποτέφρωση - καύση σορών στην Ελλάδα, τη μεταφορά της σορού και τέλεση τελετών σε όλη την Ελλάδα, όπως και τον επαναπατρισμό σορών από και προς το εξωτερικό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας στέκεται πάντα δίπλα στους συγγενείς με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού, διακριτικότητα, κατανόηση και μπορεί να φροντίσει για όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες που συχνά επιφέρουν αναστάτωση και σύγχυση στους οικείους.

Η πολυετής πείρα μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι μερικοί από τους λόγους που ανέδειξαν το γραφείο μας στην οργάνωση επικήδειων τελετών όλα αυτά τα χρόνια στο Αργοστόλι.

Το γραφείο μας λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επιλογών σας σε συμφέρουσες τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας στο Αργοστόλι. Βρισκόμαστε πάντα εκεί για εσάς, προσφέροντας συμπαράσταση και επιλύοντας κάθε διαδικαστικό ζήτημα.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σιτεμπόρων 10, Αργοστόλι, ΤΚ. 28100, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2671025035
ΚΙΝΗΤΟ :       6934936264
Email :           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :       https://grafeioteleton-laskaris.gr

 

 

ΕΛΛΗ-070824
ΜΟΝΙΜΟ

Publish modules to the "offcanvs" position.