ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

841
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/3-1440316922.jpg
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ -  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Διεύθυνση: Βυζαντίου 54, Νέα Σμύρνη 171 22, Αττική
Τηλέφωνο: 2109374386
Φαξ: 2109374386
Κινητό: 6944911746
Email: info@gcservices.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

GENERAL CLEANING SERVICES

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΧΩΡΩΝ - ΣΚΑΦΩΝ

Η General Cleaning Services μετά από δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή υπηρεσιών, έρχεται σήμερα να σας προσφέρει ότι καλύτερο στο χώρο επαγγελματικής καθαριότητας. Η πλούσια εμπειρία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδιασμό με ένα υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τα φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά, είναι η εγγύηση για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Η general Cleaning Services δεν σταματά εδώ. Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τα διεθνή πρότυπα, η εταιρία μας έχει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2000, έτσι ώστε αναβαθμιζόμενη συνεθώς να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός κοινού που γνωρίζει και απαιτεί σωστές και καθαρές λύσεις. Εάν λοιπόν, η ταχύτητα, η οικονομία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια για ένα "καθαρό" αποτέλεσμα είναι ότι επιθυμείτε, τότε η General Cleaning Services είναι η επιλογή σας.

Τεχνογνωσία Η εταιρία μας κατέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου είναι σε θέση να δρα συστηματικά και με επιτότπου καθαρισμούς, έτσι ώστε να δίνει λύση σε κάθε είδους πρόβλημα.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει, η τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας είναι δεδομένο. Εμπειρία στο χώρο Η εμπειρία της General Cleaning Services στους καθαρισμούς είναι ολιστική και πολύπλευρη, αφού για δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες χώρων, όπως: Στάδια, Πλοία, Δημόσια Κτίρια, Ξενοδοχεία, Τράπεζες, Υπαίθριους χώρους. κλπ. Υπηρεσίες: Γενικοί Καθαρισμοί Εταιριών Καταστημάτων Εμπορικών Κέντρων Διαμερισμάτων Καθαρισμοί και Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων με ειδικά μηχανήματα (χωρίς σκόνη) Συντήρηση γραφείων με καθημερινό καθαρισμό Καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων (Υδροβολές) Καθαρισμοί υαλοπινάκων με ανυψωτικά μηχανήματα έως 27 μέτρα Καθαρισμοί Πολυελαίων.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛ. 2109374386
ΚΙΝ.  6944911746
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website : http://www.gcservices.gr

 

 

ΔΕΣ-070817
070817-070818

 

 

Publish modules to the "offcanvs" position.