ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

190
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7725/SPANOS_2221027578_6945415085_PSYKTIKOS_XALKIDIKI4-1680749460.jpg
ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
Διεύθυνση: Αρεθούσης 44, Χαλκίδα 341 00, ΕΥΒΟΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2221027578
Κινητό: 6945415085
Email: st.spanos@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ , ΕΥΒΟΙΑ

Η Σπανός Σταύρος με έδρα την Χαλκίδα αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρεία στα κλιματιστικά όλων των τύπων των πιο αξιόπιστων ονομάτων της αγοράς: Sharp, Fujitsu, Inventor, Daikin, Midea, Sendo και Gree.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών σε μόνιμη έκθεση στο κατάστημα και προσφέρει αξιόπιστες και εγγυημένες παροχές εγκατάστασης και επισκευής.
Στο κατάστημα μας θα έχετε συμβουλές για την καλύτερη επιλογή πριν την αγορά ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, από κλιματιστικά κατάλληλα για σπίτια και επιχειρήσεις έως ολοκληρωμένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες.
Επίσης, ξεχωρίζουμε και για τις χαμηλές τιμές σε κάθε περίοδο.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ : Η εταιρεία μας διαθέτει κλιματιστικά κορυφαίων εταιρειών: Sharp, Fujitsu, Inventor, Dainin,Gree, Sendo και Midea ενώ παρέχει εγγυημένες και αξιόπιστες εγκαταστάσεις καθώς και μετέπειτα service σε χαμηλές τιμές.
Πέραν των οικιακών και επαγγελματικών λύσεων κλιματισμού, η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές βιομηχανικού κλιματισμού.

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ : Η εταιρεία μας εμπορεύεται θερμοπομπούς ADAX, της κορυφαίας νορβηγικής εταιρείας στο χώρο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες με τρία μοντέλα: Basic, Standard και Neo.
Και τα τρία μοντέλα έχουν 8 χρόνια εγγύηση.


ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
: Στην εταιρεία μας στην Χαλκίδα θα βρείτε λύσεις και προϊόντα εξαερισμού χώρων.
Οι συνεργάτες μας είναι πάντοτε πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα και να δώσουν την πιο αξιόπιστη λύση σε κάθε πρόβλημα εξαερισμού αλλά και κάθε δυνατή τεχνική υποστήριξη, γεγονός που δηλώνει την εμμονή της εταιρείας στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για όλες τις διαδικασίες με ISO: 9001 – 2000 και διαθέτει πιστοποιητικό CE.

 

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ : Ηλιακός Θερμοσίφωνας INTERSOLAR 150 lt. μεγάλης αντοχής και υψηλής ενεργειακής απόδοσης

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Αρεθούσης 44,  Χαλκίδα Τ.Κ: 34100  ΕΥΒΟΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 2221027578
KINHTΟ : 6945415085
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://www.klimatismos-spanos.gr/

 

ΓΙΩ-060423
060423-060428

Publish modules to the "offcanvs" position.