ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ -ΠΟΡΤΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ -ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

768
https://xryses-plirofories.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6893/saloustros_kosmas_2114028621_6946953472_epipla_vyronas1_001-1634055605.jpg
ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ -ΠΟΡΤΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ -ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ
Διεύθυνση: Κόνωνος 113, Βύρωνας 162 31, Αττικής
Τηλέφωνο: 2114028621
Κινητό: 6946953472
Email: salkosmas@yahoo.gr
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ - ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ- ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ- ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕΓΑΡΑ- ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑΣ- ΠΟΡΤΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ -ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

Η επιχείρηση μας βρίσκεταιστον Βύρωνα Αττικής και δραστηριοποιείται
με ξυλουργικές εργασίες παντός είδους προσφέροντάς σας ποιοτικές ξυλουργικές κατασκευές και έπιπλα που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική τους.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις ξυλουργικές εργασίες και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθετουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, ποιοτικά έπιπλα υπνοδωματίου και παιδικά έπιπλα, ανθεκτικές πόρτες ασφαλείας, ξεχωριστές ειδικές κατασκευές καθώς και κατασκευές για την ανακαίνιση καταστημάτων σε ολόκληρο τον νομό της Αττικής.


Παραμένοντας έως και σήμερα πιστοί στην παράδοση και την τέχνη του ξύλου, δημιουργούμε χώρους και συνθέσεις που διαθέτουν μοναδική προσωπικότητα και κάνουν τον χώρο σας κομψό.

 

Σε όλες τις ξυλουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, η ποιότητα και αισθητική σε κάθε κατασκευή, αλλά και η διαρκείς αναζήτηση καινοτόμων τάσεων μέσω ειδικών κατασκευών από ξύλο..

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους ξυλουργικής εργασίας, για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, παρέχοντας πάντα εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Εξυπηρετούμε ολόκληρο τον νομό Αττικής αλλα και πανελλαδικά κατόπιν συννενόησης.

Κατασκευές:

- ξυλινες κατασκευες
- σχεδιασμος
- κατασκευη επιπλων κουζινας & μπανιου
- εσωτερικα και εξωτερικα κουφωματα
- ειδικες ξυλοκατασκευες
- επενδυσεις ξυλου
- περγκολες
- διαμορφωσεις επαγγελματικων χωρων
- επενδυσεις σκαλας
- επιπλα κουζινας
- επιπλα μπανιου
- ντουλαπες
- πορτες εσωτερικου χωρου
- ξυλινα κουφωματα
- ξυλινες σκαλες
- ειδικες κατασκευες
- κρεβατια - συνθεσεις σπιτιου
- κιοσκια

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Κόνωνος 113, Βύρωνας 162 31 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2114028621
ΚΙΝΗΤΟ :        6946953472
Email :            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

ΓΙΩ-061021
061021-061024

Publish modules to the "offcanvs" position.